bir tikitoşun anatomisi : lea michele

  • Eylül 27, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

ya şu lea michele'e geçen sene golden globe muydu, emmy miydi törenin birinde poz verişine şahit olduğumdan beri gıcık oluyorum. o kadar yapay, samimiyetsiz görünüyor ki o poz için çırpınışları.. ayrıcaaa Glee dizisinde oynayan bu hatunu sanırım pek kimse sevmiyor çünkü dizi ile ilgili sürekli tekil iyelik eki ile röportajlar veriyormuş. "yönetmenim, ekibim" vs.


Poz analizi: çekmeyin lan makyajımı yapamadım. ayrıca elimdeki de taklit değil gerçek TIMAM mıaaa!

Ayrıca youtube'a I hate lea michele yazınca bir sürü sonuç çıkıyor, biri de şu facebook grubu.



gereksiz celebrity dozajınızı vereyim: bu hatunlar kapışmış. soldaki modern family'de oynuyor. E! deki Fashion Police programında Lea'nın poz verişini çok komik bulduğunu falan söylemiş ki kız haklı yani. Daha da zayıf gözükmek için içeri çöküp omuzları öne ittirmiş işte .. neyse ondan sonra Lea'cık da kendisinden beklenecek bir tikitoşlukla "böhühüheee duygularımı incittiee" demiş. Fashion police denen programın zaten konsepti bu herkesi ti'ye alıyorlar cartoloş Lea, dünya senin etrafında dönmüyo yani hahaha.

Şimdii eger hala Lea'ya gıcık olmuyorsanız kırmızı halıda poz verdiği şu youtube videosunu izleyin 
zuahahhha bu ne be..



You Might Also Like

2 yorum

  1. o tekil iyelik eki beni cildirtan birsey bu arada. yalniz degilim yani. genelde de fake oluyor. mesela bir a list oyle bir roportaj vermiyor dikkat edersen.nerede boyle wannabe var o otuyor. bu arada ben gleeyi hic seyretmedim

    YanıtlaSil
  2. o ayaklar ne öyle be fırıncı küreği gibi!!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim