Şimdi soruyorum: Biz türkler gerçekten çılgın değiliz de neyiz

az evel mehmet ntv sitesinden bir haber yollamış. Şurda. Öyle kocaman bir oha'dır ki paylaşmadan geçemedim.


Türk taraftarlar, avustralyada  Şili-Türkiye arasında yapılan tenis maçında ortalıgı birbirine katmış.  Bir futbol maçı edasında gelen maç, başta Eurosport da maçı sunan adam olmak üzere herkesi dumur etmiş. Öyle ki sunucu, yayında bozukluk yok diye bilgi vermiş izleyicilere. Haberin şu kısmı beni yardı:

İkinci sette kendilerini futbol maçında sanarak meşale yakan taraftarlar, bununla da yetinmeyip Şilililer’in bulunduğu tribünlere fırlattılar. Şilili tenisseverler duman içinde kalırken, olaya müdahale eden Melbourne polisi Türk tenisseverlerin 35 tanesini kort dışına çıkardı.


Vah zavallı Şilililer vah.. Yazık adamlar dünyanın taa bir ucundaki deli türkleri nerden bilsinler? nasıl tanısınlar? duman içinde kalırlar tabi. Elalemin şililisi bile edebi ile oturup tenis maçı izlerken, bizimkiler kortu yıkmışlar baksanıza. piii...


Ama ne güldüm...ne güldüm, bu habere. cidden türküz yani, heryerde de illa ki göstereceğiz türklüğümüzü. kafa başka çalışıyor, yoksa nasıl bir zihin normalde top sesleri ve oyuncuların vururken çıkardıgı sesler dışında ses çıkmayan tenis maçında şu yukarıdaki resimdeki coşkuyu/patlamayı taşıyabilir ki?


şu resme baktıkça gülüyorum yaa!


haber ve resim kaynak: ntvmsnbc.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. en üstteki tipe bak
    ooo nasıl koduk hacı setii
    ahahaha

    YanıtlaSil
  2. Göstermişiz yine kendimizi, salaklığa bak ya. :))

    YanıtlaSil
  3. türkiye'de spor = futbol olunca böyle oluyor işte :)

    YanıtlaSil
  4. Böyle giderse bizi kortlara almazlar benden demesi :D

    YanıtlaSil
  5. türklerin tenis dünyasına damgası, hehehe :)))

    YanıtlaSil
  6. NTVSpor'da izledim az önce. Yokmuş böyle bir şey, anlam veremedim. Hangisine inancaz, 2-3 gündür bu konu gündemdeydi, şimdi yok böyle bir şey diyorlar..

    YanıtlaSil
  7. @ruh pastası, keske yenerek damga vursaydık dimi ama :)

    @cemo, haklısın, bence de seyircisiz oynama olayı olsaydı olurdu kesin :p

    @t.u.b.a ben de tenis konusunda bilgili degilim ama maçlarının çok tezahuratlı olmadıgını hele mesale yakılmadıgını biliyorum :D futbol = spor ciden baska bişey bildigimiz yok!

    @banyosuyu, evet haydi bastır diye bagırıyolarmış videoda izlemiş arkadaş

    YanıtlaSil
  8. Sirevo, galiba dogruymus, ama yanlıs olan bitek türkler taşkınlık yaptı demek olmuş. çünkü bütün maçlarda olay çıkmış sanırsam :D

    YanıtlaSil
  9. maçı yayınlayan eurosportun türk sunucularından biri olan barbaros çıdal'ın yazısını okumanızı tavsiye eder, ntvde bile çıkıyor olsa her habere inanmamanızı belirtmek isterim. sıkı biri tenis sever olarak avustralya açık oynanırken basında çıkan bu tip haberlere inanılmaz kızıyorum. hem tenisten anlamayan bi medyamız var hem de bilip bilmeden yazma konusunda bir numaralar. babaros çıdal'ın yazısının linki;

    tp://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=68&go=7891

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim