Elfen lied (spoiler içerebilir..)

  • Nisan 27, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments



Anlamı ne bu elfen lied ın?

Bilmiyorum ama ögrenicem elbet. Bir sivri zekalı arkadaşıma anime tavsiye et bana dedim, hani izliyim, gülelim, eglenelim maksat muhabbet babında." Aa elfen lied i izle çok güzel, hem kısa" dedi. Ben de ne bileyim dünyanın en acıklı hikayesi oldugunu, izlerken agzıma sıçılacagını? (çokaglarımben, pörtlerim)




Yani böyle herseyden kolay etkilenen biriyseniz izlemeyin arkadasım. küçük kızın tacize ugramasından baska kücük bi kızın insan parcalamasına kadar her bok mevcut. bir de müzikleri var mükemmel ötesi. Resimde de görüldügü üzre çıplaklık da inanılmazgöze sokuluyor. meme ve popolar habire açılıyor ama pornografik degil, gerçi gerek yokmuş bence bu derece çıplaklık kullanmaya ya..

Anime Diclonius denilen insandan çok daha güçlü yaratıkların hikayesini anlatıyor.. Diclonius lar acı dolu hayatlara sahip..Hiçbiri gün yüzü görmemiş zavallıların. Eh bunun acısını da insanlardan çıkartıyorlar beklendigi gibi.


Ama güzel ne yalan diyim. Cuma gecem aglamakla geçti ama olsun. Bir çizgi filmin böyle duygu dolu oluşuna inanamadım! Kardeşim bile agladı yahu. ki o kolay kolay aglamaz öyle filme diziye.




Resimde elfen lied in kızları. Mayu (köpecikli), yesil elbiseli yaku sanırım. uzun pembe saçlı nyu-lucy, pembe kısa saçlı ise benim canımın içi olmuş nana.




Höhöö.. Çocuk diger çocukları parçaladı. Ortalık kan gölü. Zaten bölümler boyunca sizden göz yaşı, karakterlerden kan fışkırıyor...Kandan normalde rahatsız olmam ama kanlı filmleri sevmem. Ama çizgi filmde kan görmek bence rahatsız etmiyor çünkü oldukça sahte. Yalnız esas oglan kyoto nun kızkardesinin parcalandıgı sahne hariç... Iykkk.

Midem kafam kaldırır diyorsanız izleyin. Değişik hikaye. Acıklı ...(hala hühü)

Kuyruk: Elfen lied elf şarkısı demekmiş almanca dam evet anlamını da öğrenmiş olduk!

You Might Also Like

1 yorum

  1. ben izledim gerçektende dünyanın en acıklı çizgi film mi izlerken gözlerim kan çanağına döndü ha alıcam yok durucam diye kendimi tutmaya çalışırken xD ama bu cizgi film bitimnide içim buruk kaldı nana ya ne oldu anlayamadım ama yinede tavsiye ederim süper ötesi bi film :):):)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim