Yenı iş yeni dırdır yeni maceralar

  • Ocak 20, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Oxford taki işe başladım. Tek güzel yani caaanım oxford demek haksızlık olur ama Her Allah gunu uc saat yolda olmak da çıldırtıcı bişeymiş yani. Gerçi ben izmirde de her gün iki saat yoldaydım son altı sene!  Kaderim bu demek :)
yeni iş yerimin en ilginç tarafı neredeyse yuzde doksandokuz ingilizlerden oluşması, benden başka contractorlar var onlar dahi ingiliz!
Bu kadar ingilizin arasında ugandalı mogomundo gibi kaldım ozellikle zıttırıbıttırıoglu formatındaki soyismim adamları çok zorluyo "oh ova, nasıl söyleyeceğiz bu ismi" diyolar, zaten windows accountu da yanlış açmış denyolar. Oglu kısmı darlık getirmiş olacak ki o kısmı atıp sonuna da nereden geldıgı mechul bır o koymuş artık soy adım RICARDO tadında o yee. Off tamam oglu nun o sudur o.
Neyse vatandasların yanında ingilizcem geri söküldü. Bildigin örgü kaçar ya hani aynen öyle. Herifler kendi aralarında konuşmuyolar uluyolar ama hızlı bir de. Ben de anlarken sıçmanın stresı ıle konusurken de sıçtım bol bol.  Dun chris yani benim müdür attıgım ilk mailden sonra good job ova dedi, ALLAHIM KAFAMDAN ASAGI KAYNAR sular boç, kesin adam sevindi "iyi ingilizce biliyomus" diye. gunun önceki bölümlerinde "Ingılızce bılıyo diye işe aldık, kuş dili biliyo çıktı" diye üzüldüydü herhal.. good job ne yahu bir mail için.
Arkadaslar iyi guzel amaa okuzler, bına buyuk, karışık, anam ağladı kaybolmaktan. Resmen mcgyver gıbı oldum her yola çıkışım ayrı bir yaşam savaşı. Eskı bı de bına dar korıdorlar ben de aramızda kaslsın dalyan gıbı oldugumdan milletle akraba oluyorum yol ararken. Helee kerry diye bi karının yanına gönderdiler bugun telefonda ikii cet bi cüt hadi bulursun aslanım diye bi verdıler gazı alllaaaah kerry i nasıl buldum ve yerime nasıl dondum bı allah bi ben bilirim resmen holy grail asrayısı gıbıydı kufuredicem. Şimdi. Ay su anda x5 adlı otobustekı wıfı den yazıyorum dokunmatıkten, typolara gonul koymak yok.
Detaylı maceraları geçicem akşam klavyeme kavusunca :)

You Might Also Like

2 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim