I see menopoz people

  • Ocak 30, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

Şu anda tıklım tıkış dolu otobuste buyuk mücadelelerle yazıyorum bu postu.yanımda gırvurguguvur diye agzında bilye çeviricesine vırvır konuşan iki hintli var ve abi, lütfen biri bu kişilerin bazıları neden yemek kokuyor Allah rızası için açıklasın. Hani bol baharatlı yemek pişer ve dolaba girer. Ertesi gün bu yemeği çıkarıp ısıtırken bir koku çıkar işte öyle kokuyor bazı asyalılar. Hintli olduklarını tahminliyorum. Mesela prıyanka hiç öyle kokmazdı, yeni iş yerınde de bir hintli var o da kokmuyor ama bazısı dehşet hele ki uzun yolculukta dipdibeyseniz fena. Mehmetin iş arkadaşlarından biri de böyle yoğun kimyon curry kokuyormuş onun teorisi bunun bir parfüm olduğu yönünde. Neyse burnum alıştı sanırım.
Efendim girizgahı yaptıktan sonra konuya geçeyim.bugün oldukça büyük bir toplantı yaptık.bu toplantıya yaklaşık yirmi kişi geldi.içlerinden bir tanesi çok feci gözüküyordu. Her zamanki duygusal hadsizliğimle "vah yazık, kadın depresyonda herhalde" diye düşündüm.
1- boz depresyon hırkası giymişti
2- suratında tek gram makyaj olmadıgı gibi hani depresifken insanın yüzü yıkanmamışcasına kurudur ya, öyleydi
3- saç baş yataktan kalktım geldim halindeydi
Neyse toplantı bir başladı ahoooy meğersem teyzem melih gökçek oxford şubeymiş. Şikayet üstü şikayet, kınama üstüne kınama. Öneri formatında çuvaldız batırmalar mı, benim müdür konuşurken hıhlamalar mı istersiniz. Benim al yanaklı müdür de one question at a time please diyerek olabildiğine kibarca bastırmaya çalıştı teyzeyi ama ne yazar. Kadın manevi olarak tazyikli su fışkırtıyor karşısındakine. Korkunçtu cidden.
Depresyon mağduru sandık, depresyon sebebi çıktı iyi mi?
Menopoz teyzeler her yerde...

You Might Also Like

6 yorum

  1. ya evde pişirilen yemeğin kokusu gocuklara siniyor. trende otobüste de gocukla duruluyor ya.. yemek alışkanlıkları da işte köri möri olduğu için.
    gocuğa sinmiş yemek kokusu kabus gibi gerçekten. bunu evdekilere anlatmak da zor. hele bir de deriyse kıyafet veya çanta siniş iki katına çıkıyor aboww..

    YanıtlaSil
  2. hintliler genelde evde baharatli yemekleri yaparken giydikleri kiyafetleri ertesi gun disari cikarken giymekten cekinmiyorlar. zaten kadinlarda saclar uzun onlar da cekiyor kokuyu. bir de ozellile saclarini yagliyorlar bakim olsun diye, sanirim o da kokuyor.

    YanıtlaSil
  3. işin kötüsü biz de giricez o menapoz denen zıkkıma :/

    YanıtlaSil
  4. Başlığı görünce kahkahamı engelleyemedim=) Menopoz teyzeler her yerde!

    YanıtlaSil
  5. Ya o koku kori kokusu kadar hayattaki varligini sorgulatan bi sey yok, bu adamlar genelde kültürel olarak yıkanmiyorlar istediği kadar zengin olsun, tabi böyle olunca terine, gazına karışıyor böyle lağım gibi pis kokuyorlar...bunu neyse geçtim bı de yemek yemeleri var, elle böyle pilavı ovalayip ovalayip ağzına atıyorlar okumuş adamlar...neyse bunlara ragmen ben severim bu çağara cugurulari benim cocuğun doktoru misal hintli işinde baya iyi kadın .....

    YanıtlaSil
  6. ben de seviyorum, hele bazısı böyle bizim modda oluyor, tatlı dilli güler yüzlü allah hemi de alçakgönüllü ise tadından yenmez buzdolabı avrupalıların yanında candır hintli kardeşler :)
    ya zaten hepsi köri ve baharat kokmuor şimdi haksızlık etmeyelim ama bazısı feci kokuyor

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim