Golden Globes Dev Post

YÜZ KARALARI

En Altı Kaval Üstü Şişhane

Madonna Reem Acra (ilk kez duydum adını) 
giymiş, elbisenin üst kısmı resmi büyütürseniz göreceksiniz şahane, ki ben bu neckline'ı severim çok, renk te güzel ama o etek? Belden aşağısı tam bir felaket bence.

En kendini bilmez 


Piper Perabo, ki kendisi zamanında 1 filmde öyle bir ünlenmiş ama sonrasında ne yaptığı meçhul kişiliklerden bence, bu elbisenin içine nasıl girdiğini bile bilmez halde. Gördüğünüz gibi surat ifadesi olayı özetliyor: "La ben bu elbiseyi giydim geldim emmee, pek iyi etmedim galiba. bari şöyle eteği kabartayım da durumu kurtarayım". 


 Ev Ekonomisi Dalında Altın Küre 


Amanda Peet ev ekonomisi dalında ödüle layık görüldü çünkü ananesinin evindeki
perdeleri kesip kendisine elbise yapmış sağolsun. Bu dantelli vintage havasındaki elbisenin başarılı olanını jessica biel giymiş, az aşağıda, sabır. Kendisini gecenin en rüküş 3'üne alıyor başarılarının devamını diliyoruz, anneanneye selamlar.

 En Breh Breh Breh


Glee'nin Diane Argon'u, Giles tuvalet içerisinde, bilemedim. Breh demek geldi içimden. Bu da bir altı kaval üstü şişhane vakası ama, alt ve üst tamamen ayrı mesajlara, cart bir kırmızılıkla yelken açmış. üstü begendim, emme alt fa-ci-a. Yaşına uygun giyinsene bebeyim?

En Emanet


Of, of, of.. Törenin en kötü kıyafeti. Omzun biri kalk gidelim diyor, öteki "dur lan daha fotografımızı çekiyorlar poz ver" diyor. Etek,  beni neden ütülemediniz lan Allahsızlar derken, göğüs dibi potlukları, Kelly, bu kıyafet emanet mi? babanın parası mı yok kellliii diye haykırıyor. Ya, renk şahane, aslında model de bence güzel ama bu elbise neden bu kadar kötü duruyor ki? Çözemedim tombik yüzlüm. (elbise Zac Posen)


ÖFFF GRUBU

En Leprechaun


Kendimi bu denli bodur gösterecek bir kıyafeti ben olsam giymezdim. Yani bir de Allah için böyle bir tuvalet giymişsin o saç baş ne be. 

en "Paket olmakta direniyorum"


Charlize Theron daima Dior giyiyor törenlere. geçtiğimiz senelerde giydiği şu elbisedeki
fiyonk u omuzdan bele kaydırması dışında gelişme yok. Off takmayın şu kafanızdan büyük fiyonkları, şişirdiniz yeminle. bı gıcıksınız.

En Kalçaya Oynayan



Sofia, anlıyorum, kalçana ve memelere güven var, ama hep aynı tarz mermaid gown giymekten bıkmadın mı? ayrıca bu gudubet renk, bu korkunç karışık etek nedir ya? o etek kısmındaki sürreal fışkırık ne? açıklar mısın bunun memeyle götle ne ilgisi var. kafam karıştı.


En Kazık gibi


Ya aslında karar veremedim, içinde nicole olmasa elbise sanki o kadar kötü degil ama botoxla ifadesini yitirmiş yüzü ve kazık gibi duruşuyla olmadı nicole..
ben Nicole kidman ın giydiklerini zaten oldum olası begenmem, daima play it safe diyen hanımlardandır.



"İstikbalim Hanımanne olmaktır" Grubu 
(Sade ama şık değil)

En sıkıcı 

Frieda Pinto, Prada içerisinde.. Ama keşke olmasaymış? hamiyet teyzegilin son koltuk döşemesinden artan kumaşı sarıp bir siyah kemerle taçlandırmış.. eyyah. çok sıkıcı ya.

En "Yanıma Brad Pitt koysan da olmuyor, olmuyor"


Ya şu yaka, şu siluet, renk falan, sünnet annesisin angelina. yanına brad pitt bile koysan o elbisen alabildiğine bayık, sıkıcı. Versace'den ben alsam bunu almazdım ayrıca o leğen kemikleri neredeyse kameranın camını kıracak az kilo al.

En "Düz Kadın"


Claire Danes hanımı bir aktrist olarak daima fazla sönük bulmuşumdur hem oyunculuk hem de havası bakımıından. yanlış anlamayın güzellik değil kast ettiğim, hani insanın böyle bir karizması, havası olur ya ehe işte ondan. kendisi tüm ödül törenlerinde alabildiğine düz,dümdüz kıyafetler giyerek, düz kadınlığını taçlandırıyor. Muallime Claire.

En "Bu sefer sade takılayım bari"


Heidi Klum genelde iddialı giyinir çok; en cart kırmızıları falan çeker. Doğrusu bu Calvin Klein kılığı 
beğendim, hatuna da yakışmış yalan yok. Ama Red Carpet için biraz fazla mı sönük be Haydi?

En "Kötü oldu bu sefer ya, ben de farkındayım" 


Mila Kunis genelde şık giyinen bir kardeşimiz, çok da beğeni ile izlerdik ama bu renk kendisini kapatmış, elbise sönük, olmamış. kendisi de törene gelince fark etmiş olacak ki böyle süt dökmüş kedi gibi pısmış.


SÜSLÜ OLDUM AMA ŞIK OLAMADIM Kİ TAYFASI

En Nişanlık gibisin, kaçmak istiyorum


Jessica, jessica. Gucci giymişsin ama yine sünnet annesi modu, nereye gideceksin, o çantada çeyrek altınlar mı var.Off. hani kabus gibi nişanlıklar olur ya, bu kıyafet bana onları anımsattı, beğenemedim. onca da süsü püsü, detayı var ama yine de sıkıcııı, gudubeeet.

En "cici kız olma artık yeter, olma baydın"


Zooey güzel kızsın hoş kızsın da, yani bu cici kız havaları baymadı mı. açtım baktım 80 doğumlusun işte, bırak bu kart lolita havalarını. Audrey Hepburn'den sonra kimseye yakışmadı bu şirinlikler. Ayrıca bu kıyafet ne be. Yığdırmışsın üst kısma taşları, kaç kilo oldu o büst? ama olmamış. bu elbise, şöyle mini olsa mesela şahane bi gece kıyafeti olurmuş ama bu şekliyle bence ööö. Prada'ya selamlar.

En kendini tekrar edip duran 


Elbise kendi başına kötü değil ancak, bu kadın hep aynı şeyi giymekten ve prensesi oynamaktan bıkmadı
Kate Beckinsale ya da bizce BACK IN SALE yeter la. yeter. beyaz giyme tanırlar, seni vampir sanırlar. git paşa paşa underworld de oyna ve dünyanın en güzel karısıyaam diye gezmeye devam et bebeyim.

En "Gıcığım, bilirsin"


Lea Michelle e sinir oluyorum. Şu kıyafet, şu duruş, şu yapmacıklık, odunsuluk, her şeyi özetlemiyor mu zaten? belki o törendeki en süslü kıyafetlerden biri, MARCHESA giymiş gene hanımkız ama ne zarafet var, ne bişey, peh. Ver eline mikrofonu çıksın ankara pavyonuna, yadırgamam yani.

En gereksiz


Bu kadın törenlere neden katılır, bilen var mı? Gereksiz kadın, gereksiz kılık. 

BEN GİYİNMEYİ ÖĞRENEMEDİM ÖĞRENEMEYECEĞİM GRUBU


En Kötü giyinme tescilini hakkıyla kucaklayan



Biri Kate'e oyun oynamış. Ayrıca tek kaş kaldırmak sana yakışmıyor be Kate. Elini beline atmış mahalle garılarına benziyosun. Olduğundan çok daha şişko olmuşsun bu tuvaletle, bi kötü, bi sinir, bi düz, bi gudubet anlatamam ya, her bir detayından ayrı ayrı nefret ettim ben bu kıyafetin.


En animal print faciası


bu senenin modası dedik, bagrımıza bastık ama Michelle bebeyim sen neden bu kadar kötü giyiniyosun ya? Hala şu kıyafetin travmasını atlatamamışken bu ne? Renk ve siluet sana gitmiş ama o göz yoran korkunç desen?? sen kendine yakıştırdın mı michelle, derhal odana git!!!

En "Kendim evde yaptım güzel olmuş mu nan?"


Sarah Michelle evde beş metre beyaz çarşafla doğaçlama bir çalışma yapmış deseler, yandaki podyummodelini görmesem inanırım.. Bu ne yah. Bilmiyorum bana Red carpet a gideceksen desenli giymemelisin gibi geliyor... ayrıca bu kadını yaşlanmış görmek hoşuma gitmedi, kartlıyoruz bebeler, hey gidi günler hey.. (tuvalet Monique Lhuillier )

En kendini heder eden


julianna bebeğim.
Ah sen öyle güzel bir kadınsın ki. yani sen elini sallasan o törendeki karıların tamamını yere serecek hava ve karizmaya sahipsin. Ancak neden böyle kötü giyiniyosun sen? üzülüyorum.


Şimdi de beğendiklerim (çok da fifiydi)

En Zarif 

Ben bu kıyafeti çok beğendim lan... Öyle böyle değil. bu senenin modası vintage ise, dantel ise, al işte şıklık da bu. Saçla, başla her şeyle hem de. Ayakkabı da süper. Elie Saab cidden favori modacılarımdan biri, Jessicam da bakmış justin timbirlink bir türlü düğün yapmıyor giymiş gelinliği gelmiş :))) Ben bunu gelinlik diye giyerdim bacılar.

En Şık


Ya ben normalde bu kadına çok sinir olurum ama şimdi hakkını verelim, elbise, duruş, aksesuar, her şey dört dörtlük, siyah olmayaydı iyiydi ama küpeler ve saç hatırına affettim.

En Cesur Renk kullanımı


Sarı dedin mi akan sular durur. Güzel bence ya.. biliyorum siz beğenmediniz. ama kadının ten rengine, kendisine çok yakışmış ve de cavıl cavıl dikkati çekiyor. ben elbiseyi de sevdim, bir tek saçı sevmedim ve boyun çok boş geldi ama bence şık. Paula Patton bu arada gacının adı. Elbise ise Monique Lhuillier. 



En "Asaletin Yeter"


Bayanlar seviyorum ya bu Yunan Mitolojisi stili elbiseleri. Emma Stone da soy adı gibi taş olmuş.
Elbisenin rengini, şeklini, şemalini ben beğendim. Asil bir duruş, hoş yani. en şık olmasa da kesinlikle best dressed kısmısından. Tuvalet, Lanvin'den.

En Glam'sın, uuu yakışır bebeyim.


Evan Rachel Wood'un şöyle züppece havaları var ya, hep tek kaş havada poz vermeler falan,
hoş yani yakışıyor kadına. Custom made bu Gucci tuvalet için umarım kuş öldürmemişlerdir..
Ben bu elbiseyi beğendim, dehşet detaylı, güzel. Ödül törenlerine giyilecek kadar görkemli ve rengi de şahane. Ama tekrar ediyorum onlar gerçek tüy ise kafan kopsun reyçıl.


En "Red Carpet" görünümü 


İşte  bu bence. Kırmızı halıda şıklık böyle bişey. Ne sıradan, ne çok abartı. Gucci, Güzel.

En Yaşına Başına uygun giyinen


Mübarek insan değil elf. Elbise de şahane ya.. Bu elbiseyi ben de giymek isterdim.. Marchesa elbiseleri beğenirim genelde, bunu da gerçekten çok beğendim. Yaşına başına uygun kızım afferim.

En başarılı ilk kırmızı halı performansı


Bildigim kadarıyla Rooney Mara'nın ilk red carpet anı. Bence başarılı, bir ilk için. Elbiseyi beğendim. Renk siyah olmasa iyiymiş ama yapacak bir şey yok.



AŞAMA KAYDEDENLER


En aşama kaydeden


Tina Fey çok şık sayılmaz ama geçen törenlerde giydiği gudubetlik üniformalarından sonra
bir hayata dönüş operasyonu sayılır bu kılık.. Her zamanki gibi Oscar de la renta giymiş hanımkız

En kendini aşan


Şu kılığa başkası girse, hanımanne kategorisine giderdi. Ama Tilda nihayet rengi, modeli, saçı her şeyi uydurmuş ve cidden süper olmuş. Her detayına bayıldım. Elbisenin rengi ve kadının makyajı, of of of...Geçen senelerde giydiği uzaylı modellerden çok daha güzel ve kesinlikle şık. Hatta törenin en şıklarından biri.

En Farklı ton


Herkes genel olarak beyaz ve siyah tercih ederken Natali'nin bu çılgınca lila ve pembe seçimleri
hoşuma gidiyor. elbiseye çok bayılmadım ama rengi şahane bence ya..bu kadını rüküşlere koymaya gönlüm el virmedi. Hamileyken giydiğin o korkunç kıyafetlerden sonra epey aşama kaydettin. Renkten kurtardın natali, hadi yine iyisin.

Siz de lütfen en beğendiklerinizi ve en sevmediklerinizi yorum yaparak paylaşın :)

You Might Also Like

14 yorum

  1. eheheh çok güldüm ya, ama acayip kötü giymişler, hele Kelly o kadar zayıfladı ama kötü yine kötü :)

    YanıtlaSil
  2. ayakkabıdan fırlayan parmaklar çok itici .jessicanın ayakkabısı olmamış beybi.
    ayrıca o tildanın eller ne ya hu

    YanıtlaSil
  3. yanlis konusmussun, ki hic olmamis heidi klum tam yaza uygun giyinmis, icimi acti. o kolye mi elbise yakasi mi bilemedim alinacaklar listeme girdi. angelina her daim guzel, ici guzel, disi guzel. brad'e de selale almis sabah okudum. ozel selalelesi var artik adamin. boyle de orjinal bir abla. bir de o en yasina basina uygun giyinen kim? zarif kadinmis

    YanıtlaSil
  4. yaa yemin ederim şu oscar, golden globe, zart-zurt ödüllerini en çok senin süper eleştiri dosyaların için bekliyorum ceroş :) yine çok güldüm. ama zooey deschanel'e yazdıklarına extra bayıldım. bence de çok baydı cici kız havası. yaşıtları ssk primi hesaplıyor, bu hala liselim triplerinde. salak.

    YanıtlaSil
  5. rachel wood kırmızı halının hakkını vermiş

    YanıtlaSil
  6. haci bu yaziyi gg'dan bile daha buyuk bir heyecanla bekledigimi soyleyebilirim =)

    YanıtlaSil
  7. sunnet annesi ha! super :D
    ya bir de dikkatimi cekti hic mini filan giyen yok, bu bir red carpet gelenegi mi, eteklerin yerleri supurmesi?

    YanıtlaSil
  8. kızlaaaar hepinizi öpüyorum
    inanın ben yazmaktan da sizin yorumlarınızı okumaktan da inanılmaz zevk alıyorum :)))

    biz gitsek topundan daha şıktık bacılar, hıh!

    YanıtlaSil
  9. Ben en çok natalie'nin pembişlerini sevdim.

    Jessica Biel'in dantel elbisesinin sırtı, boncuklu moncuklu, dökümlü, şahane güzel idi, elbise de eski zaman kıyafetlerine benziyor amma transparan. transparanlığı yokedince benim için muhteşem bir kıyafet oluyor.

    YanıtlaSil
  10. okurken yarıldım kızım, ne biçim post yazıyorsun öyle... yok mu bir magazin dergisi, bir dedikodu sutunu sana iş versinler tez orada. fenemen olursun.

    YanıtlaSil
  11. sağolun ciciler!!

    G, ben de seni özledim :) gelişmeleri yaz bana!

    YanıtlaSil
  12. Su esprileri dozunda yap ne olur bacim ya... Günlük dozu astim, ictigim Cin cayi burnumdan geldi, karnim agridi gülmekten. Bi daha okumak istiyorum ama cay kulaklarimdan cikacak diye cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim