elindeki yetkiyi hunharca kullanmak

  • Ocak 26, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

6-7 senelik meslek hayatimda en cok sasirdigim insan turu bilincsiz beta-tester adini verdigim, elindeki yetkiyi (permission) hunharca kullanarak isleri karistiran power userlar. IT service desklerinin basbelasi olan bu insanlar sizin ugrasarak uretemeyeceginiz hatalari hic caba harcamadan uretip koca koca programlarin kelimenin tam anlami ile mina koyuyorlar
Bu insanlarin ofis rutininde harcandigina inaniyorum, kendileri kesinlikle yazilim devi firmalarin laboratuvarlarina kapatilip esek sudan gelinceye kadar beta testlerinde kullanilmali.

Su an calistigim is yeri cok iyi niyetli, herkese bol keseden yetkiler verilmis SharePoint uzerinde, manyagin biri feature’lari acip kapatiyor surekli, kim bi bulsam anasini belleyecegim, manyak!

You Might Also Like

3 yorum

  1. pardon, o benim. heryeri ama heryeri kapatman gerekir benim icin. elim dursa kolum durmaz. niye yapiyorum ben de bilmiyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. nasıl yapıyosun ne gibi yollar izliyosun söyle de bana ipucu olur bundan sonra :D

    YanıtlaSil
  3. bilincsizce her seye yes yes tikliyorum mesajlari okumadan. bir yere giremezsem hemen yanindakini deniyorum. bir cocugun eline mouse verdigini ve ocucugun deneme yanilma metoduyla cizgi film aradigini dusun, benimki daha cok birseybaramak degil de bakalim egelnceli bisrseyler bulur muyum seklinde

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim