ilk atarimi yaptim

  • Eylül 13, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

evet bugun ilk atarimi yaptim. iki hafta sonra zenci level'ine yukselirim. elimi belime koyar, kicimin bir tarafini yukari kaldirir ve kafami saga sola sallarken kolumu one dogru uzatip elimle yuvarlaklar cizerim.
bu sabah trende 45 dakika ayakta kaldim oyle kalabalikti ki. neyse sonra canhira; metroya kosturdum fakat o da ne? victoria line trenleri dolu geliyor ve binmek mumkun degil. 1 dakika aralikla geliyor trenler ama dolu dolu dolu..
sinir geldi bana da. en sona yurudum teee en uca. neyse tren durdu bir suru insan indi. 2 kisi binebildi!!! o anda bana cinnet geldi CAN YOU PLEASE MOVE!!! MOVE PLEAAASEE!! diye brutal bagirmaya basladim. urkup kipirdadilar Allahtan, bir gotluk yer acildi ve hopladim hemen iceri. sonra binince oha ben nasil bagirdim lan dedim kendime. Dusun yani orda bi zenci kari olsa aynen su basta tarif ettigim pozu alir, " neyine move etcez la, 5 kisilik yer kapliyon zaten dana!!!" der, ben de bugulu gozlerimle giden trene elveda derdim. ama allahtan sadece bezgin beyaz ingilizler vardi da kimse karismadi. ben oyle portledikten sonra camurla camur olmayalim hiiiy falan demis de olabilirler.
aman neyse ne. vallahi bak, londrada hayatta kalmak icin herseyden once CAZGIR olmak gerekiyor. bu birinci kural.
neyseee bu is bitsin artik doneyim ufak koyume. kasabama, issiz milton keynes'ime!!

You Might Also Like

5 yorum

  1. Iste "integrasyon" budur!

    YanıtlaSil
  2. tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. 2 ayda bu sevieyeye geldiysen 1 seneye kralice taci sana verir:))

    YanıtlaSil
  3. "bu vagonun arkası da victoria'ya gidiyor dude!"

    YanıtlaSil
  4. yaaa meropum sen verdin gazi ben iyice sirezeden ciktim. bu sabah da kirmizi isikta, kaldirima arabayi cikarip "hadi hadi" yapip ben sasirinca kahkahalar atan-muhtemelen turklerdi- iki adamin onune gecip yine ayni sag elle "what" deme numarasini yaptim. baktim aynadan, bunlar ilgimi cektikleri icin iyice zevklendiler, kahkahalar atiyorlar, kaldrdim orta parmagimi havaya, elimi geriye dogru uzattim ve ikisinin de analarina kuifredilmis gibi suratlarinin degismesini seyrettim. hemeb yavasladilar, olabildigince uzaklastilar benden. cici kizlik da bir yere kadar, baska yerde yapamam ama trafikte boyle bundan sonra

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim