bu blogu okuyorum bir kac gundur

  • Eylül 16, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

 
belki pek cogunuzun haberi vardir zira ben cok da bir sey okumam internete girince genelde yazarim :)
 
bu blogu okuyun arkadaslar, hepsi faso fiso olabilir ama adam cok ilginc seyler yaziyor. cok acayip uzun ve kufurlu yaziyor lutfen birakmayin okumaktan vazgecmeyin.
 
Ozellikle Eyes Wide Shut ile ilgili olan yazisina hasssss... cektim. Tabi ki bu bilgileri yabanci forumlardan, baska bloglardan derlemis olabilir. (hali hazirda eksi sozlukte vigilant citizen diye bir baska blogun turkiye subesi oldugundan soz edilmis)
 
yine de okuyun okutun dostlar. guzel bi kipirdanma oluyo bence orda. biz de kiprasalim.

You Might Also Like

5 yorum

  1. araştırmaya inanmış bir genco. bir şeyler de öğrenmiş. ama bariz paranoyak. dünya meselelerine bu kadar sinirlenecek ve baktığı her yerde baykuş görecek kadar takıntılı olmayı başka türlü açıklayamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. boyle paranoyakliklari okumak cilde iyi gelmese de zihne iyi gelir jimnastik olur. cok derin komplo teorilerine inanmasam da suna inaniorum, gerci sen daha yo bilirsin. bence tv cizgi filmler, reklamlar, cocuklarin beynine belli msjlar yerlestirmek icin kullaniliyo.
    yani boyle butun dunyayi yoneten tek bi guclu orgut muhabbetine inanamiyorum da, dunyayi yoneten sey KAPITAL oldugu icin, bu sictigimin tuccarlari daha cok urun satmak icin bebelerin zihnine her turlu manipulasyonu yaparlar, ona eminim. din iman mi kaldi, gizli orgut mu kaldi allasen, dunyadaki en buyuk iman Para artik..

    YanıtlaSil
  3. ha orda çok haklısın tabi. ama bunun böyle olduğunu bu saate kadar göremeyene bu genç de yardım edemez sanki.

    YanıtlaSil
  4. aa ben de dün aynı siteyi okudum, özellikle eyes wide shut'la ilgili yazı süperdi,sonra da tesla ve edisonla ilgili yazıyı okudum o da oldukça ilginçti.. bence evet en azından beyin jimnastiği oluyor..:)

    YanıtlaSil
  5. Çok fena sardım ben de yazılarına, ne kadarı doğru bilemiyorum ama çok ilgi çekici ve sarsıcı olduğu kesin.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim