Sam amcanın yigenleri

  • Eylül 05, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments


Bizim uncle sammy nin yigenleri bunlar.


sol baştaki murtaza. Teneke tencere çalar çocuklugundan beri. gümgümtıstıs yedi bitirdi bizim kulak zarını şerefsiz. şu sıralar ramazan davulculugundan yol buluyor.

Kıvırcığın adı rıza. bin kere dedik şu yeni yetme bıyıgını bırakma tüyü yeni bitmiş oglanlara dönüyosun diye ama dinlemez. iyi gitar tıngırdatır ama hayta.

Onun da yanındaki hamit. gülle gibi heriftir ama kardeşlerin en küçügü. kabız olmuş da sıçıyomuş gibi gitar çalar.

En sagdaki de Celalettin. Sağlam içer. içer içer dagıtır. küheylan adamdır hiheeeeytt heel yeeaah diye inletir ortalıgı. Yattı çıktı bikaç ay içerde 3 kişiyi de şişlemiş diyolar. (oha!)


Şaka bi yana, sam amca bizi gözetlemeyedursun. dinledim death magnetic 'i. Begendim mi? Ne bileyim. bişiler eksik sanki. Ama hoşuma da gitti ya, düşününce evet neden gitmesin, metallica album çıkartmış sonunda, neden olmasın, severiz, bagrımıza basarız elbet.

Ölümün mıknatıs gibi çekmesi demek oluyormuş death magnetic. Oysaki beniim ev kadını kapasitesindeki aklıma buzdolabı magneti gelmişti. Ve hatta albümün promosyonu için bu kapagın magnet olarak dagıtılmasını talep ediyorum metallica amcadan.

All nightmare long hoşuma gitti benim. Judas kiss de güzel diyolar. Dinleyin, dinletin. Sonucta adamlar efsane oldular, olacaklar, sağkan kıymetlerini bilelim, yerden yere vurmayalım, üzmeyelim. Bunu bütün metal camiasından olmayan hatrımı öne sürerek rica etmiyorum. Şit!!! şit şit şit! diyorum. zittirin gidin orjinal albümü alın mp3 dinlemeyin emi danalar?

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim