Marka Sadakati

  • Haziran 08, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Aslında ranini çok harika bi liste yapmıştı, konuyu görünce vay ne muhteşem bi konu demiş, altında adımın mimlendigini görünce de hehe yazarım ben bunu demiştim.

Fakat biraz düşününce, ne sadakatsiz bir kalleş oldugumu anladım :p

benim sürekli kullandıgım bir marka yok ki! mesela insanın bi tane gözlügü olur, hep onu alır. benim 2 rayban, 1 armani gözlügüm var, 1-2 tane de öyle dandik var. sonra ne bileyim saat deseniz, onda da gider bi fossil alırım, bi dahaki gidişimde dkny hoşuma gider onu alırım. giysi desen, bostanlı pazarından tut marks and spencer a herbiryerden alırım. parfümü sorsan maymun iştahlılar gibi sürekli başka şey kullanırım. hatta arkadaşım zeynep çok şaşırır buna :) (aslında para çok olsa, sürekli armani ve chanel in sadık alıcısı olacagım ama nerdeee senede 1 gün anca işte böle.)

neyse gene de düşndüm taşındım, ıkındım sıkındım vazgeçemedigim bikaç marka çıktı ahanda böyle:


Acayip Seviyorum filibisi ... misal, cep telefonlarımız bilem filips. yani bi güven veriyor bana, philips den aldım mı bozulmaz diyorum, hani bozuldu onu servisi ilgileniyo. hiç unutmam elektrik süpürgesini almıştım da begenmedigimden iade bile etmiştim.. saç düzleştiricim, mp3 çalar, cep telefonu, tost makinesi, kıl yolucu, ev telefonu, fön makinesi, beylee..



Meme.. evet benim için en önemli yerlerden biridir, ve kom sütyenle 13 yasından beri haşır neşirim. her ne kadar son 1-2 senedir marks and spencer ile aldatmiş olsam da kendimi, kom un yeri başkadır. Bide ucuzdur da, cebi yakmaz. ama kalitelidir. memişlerin dostudur.



sanırım en NAzi tutumum Nike ta. nike tan başka marka spor ayakkabı giymedigimi farkettim. Bir kere puma almıştım, onu da kapının önünden çalmışlardı :) nike ın şu kocaman tik olan ayakkabılarından giyiyorum hep. bugun bu patlıcan gibi ayaklara sahip olmamın tek suçlusu Nike'tır!!! (rahatlıga alışan ayak büyür diyolar ya)

Eveeet deri çantalarımın ve ayakkabıların vazgeçilmez adresi.. Tergan sanırım izmir orijinli bir firma, başka yerde bilinmiyor olabilir. Amma velakin fiyatları Desa ve Hotiç ten çok daha uygundur, kalitesi de onlara bin basar... Hotiç in hele, made in china kıçıkırık ayakkabı ve sandaletlerini tergan ile çiğneyebilirsiniz.

Bostanlı Gourmet

Malesef bu sonuncusunun logosu yok.. Bostanlıda, caminin oralarda pastanemsi fırınımsı bişeydir, acayip güzeldir herbişeyi. böregi, pastası, kurabiyesi, simidi, cheesecake i, ev yapımı zeytinyaglı kurutulmuş domatesli ekmekleri...7 senedir Ekmeklerini yedigimiz, içinden bigün bile bi çöp çıkmadıgı gourmet'e cidden teşekkür ediyorum, çünkü öncesinde ekmek yiyemez hale gelmiştim, içinden böcük, çerçöp çıkıyordu. en son çok adını vermiyim, çok lüks yerden aldıgım ekmekte karınca çıkınca, umudu kesmiştim, artık poşet ekmek yicez diye. ama gourmet sagolsun gene ekmek yiyebildik, tavsiye ederim ksk da oturanlara.


Evet benim sürekli aldıgım markalar bunlar.. diyorum ya bunun dışında sadakatsiz biriyim :) beni iki kıçıkırık reklamla kandırabilirsiniz ey firmalar. gözümü boyayıp cebimden paracıklarımı alabilirsiniz, oldukça yatkınım bunlara beybi.

You Might Also Like

2 yorum

  1. senin sadakatsizlik dediğin şey, ne kadar renkli, ne kadar cıvıl cıvıl, değişime ne kadar açık biri olduğunun göstergesi kuzum.
    hem bak, bi sürü markan varmış işte düzenli kullandığın :)

    benim gibi, aynı parfümü on senedir kullanan, bilmediği restaurantlarda yemek yemeyen, ilk kez yapılan/görülen her şeyden nefret eden tekdüze yaşantılı huysuzlar kurban olsun sana :)

    YanıtlaSil
  2. zeyneep, gören de beni bişey sancak yaa :) şımartıyosun beniiğ

    marka olarak kendime sadıkım galiba :)
    tombişlik markası!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim