sürpriz manyagına döndüm :)

  • Haziran 03, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

dün mehmet, beni şoka soktu.
iş yerindeki bir arkadaşımı kafalamış, özsütten buraya pasta göndertmiş, bendeniz mal da işyerindeki arkadaşlar yaptı zannettim süpriz partiyi, ay çok teşekkür ederim ne gerek vardı diye çook şaşırmışken, biz yapmadık ki mehmet ayarladı dediler. kaldım ben de böyle. sonra mehmet gelicek zannettim, bakındım saga sola.
ördek gibiydim kelimenin tam anlamı ile.
yani 1 tane gece 12 de, 1 tane iş yerinde, 1 tane de akşam annemlerle, bana toplam 3 ayrı pastadan yedirdi, ilahi çok ihtiyacım var sanki!
nasıl utandım dün insanlardan anlatamam, allahtan bizim departmanda kadın yok, hava atıyormuş gibi olmadı. erkeklerin hepsi agız birligi ile " aman karımız görmesin onlar da ister" dediler

şimdiiii 1 hafta sonra da memo nun dogum günüü, aceba bu işin bir de rövanşı olacak mı? ben ne yapsam ne yapsam? acabaaa

15 temmuzda da 4. seneye giricez bu evlilikte, (oha lafa bak lan bu evlilik ne?)
yıl dönümünde de ben mehmete bişiler mi yapsam=)
bu evlilik çok zor bişey ya, akşam parkelere ıslak ayakla bastım diye çocuk gibi kalayladı beni. bunu da yazıyorum buraya aha da tarihi yılı herşeyi belli olsun dün olanların, 10 sene sonra o 2008 miydi? yok hayır 2009 du be diye tatışmayalım.

memüş, sağol hersey için..

You Might Also Like

1 yorum

  1. Canım..Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.. Hep böyle birlikte, mutlu, huzurlu olun inşallah..

    İyi ki doğmuşsun diye seni, seni doğurduğu için güzel anneni, seni bu kadar mutlu ettiği için de iyi kalpli, romantik kocanı kocaman öpüyorum..

    Bu arada ben de kocama senin blogun adresini vermeye karar verdim, okuyup biraz feyz almalı.. :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim