fragmandan takip edilmeyecek türk dizisi yoktur

  • Haziran 10, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments

Ben yaprak dökümünü bugüne kadar hiç kaçırmadan izledim neredeyse ... tamam son sezonda çok çok bayık oldugu için bazı bölümlerini izlememiş olabilirim.. ama napıyım ..olur o kadar.. (ya bu arada, Fahriye Evcen yani necla nın nehirin dügününde giydigi elbiseyi, biz KSK çarşıda ayşen butikte denedik, ama naz çok agır olur diye almadı veda gecesine. fiyatı da 480ytl idi.)

şimdi benim bir iddiam var o da şu: bence fragmandan takip edilmeyecek türk dizisi yoktur

hiç izlemedigim halde bazı dizilerin varlıgını gördügüm fragmanlardan biliyorum..

başlayalım bakalım...

Annem:
bir anne var. muhtemelen talat bulut bunu dölleyip kaçmış. ya da bir gurur meselesi tarzı saçmalık olmuş ayrı düşmüşler. bu annenin bir de yumurtası var esmer minnak bi kız. bu kız uslu gibi ama degil. annesiyle babası barışsın istiyo? babayı kafeslemiş maymay bi karı var. babanın arkasından işler dönderiyooo. sonra bu kadının çevirdigi dolaplar çıkıyor meydana ana baba barışıyor fakat bu sefer kızın başına bir haller geliyor, biri kızı döllüyor, kız da anne oluyor, sonra hepsi kavuşup mutlu oluyorlar

Aşk-ı Memnu:
tüm kadınların salyalarını akıtan, sarı bi herif var. sanıyorum ki 1 kuşak karı buna aşık. ama bu elemanın da amcasının karısına yazası geliyor. amcanın karı da boş degil. her hafta ha yakalandılar ha yakalanacaklar diye evin bi yerlerinde sevişiyorlar. fakat vuslata eremiyorlar ve çakışamadıkları için de türk halkının göğüslemesi pek de şaşırtıcı olan, prime time bir erotik gerilimdir sürüp gidiyor..

Asi:
asi diye bir kız var. bi de bunu seven bir kaç kişi olmalı, evet. nur sürer var cadaloz bi karıya benziyor. asi nin üvey annesi mi yoksam? babam ve oglumdaki çetin tekindor ise sanıyorum asinin amca veya babası. tatlı sert bir adam olabilir. asi çocuguyla anasında babasında yaşar muhtemel bir gurur meselesi ve saçmalık yüzünden sevdigi esmer kısa saçlı şopardan ayrılmıştır. çocuk hasta mıdır? çocuk zortlamaktadır da bu mu asi ile şoparını kavuşturacaktır? fakat fragmanlarda çözemedigim bir şey var bu kızın adı neden asi, anası babası manyak mı ya.

Sonbahar:
Dışardan zengin adam fakir kız gibi görünüyor. kız gururlu, erkek mağrur. oo kırk senedir aynı şeyler, hikayenin yan elemanları bile insanı cezbetmiyor o derece.

Adanalı
bişeyler var.. evet çok az fragmanını gördüm bu dizinin.. ama sanırım keko oktay kaynarca adanalı oluyor..suçla mı savaşıyor? suç mu onla savaşıyor? adanalı bir polis mi? fark vaaar!

melekler korusun
hümeyra var, kızı var. gıcık tiki bi kız var hümoşun kızı ile aynı oglanı seviyolar. sonra kız başka yerlere gönül kaptırıyor sanırsam. çeşitli gençlerin elleşmeleri, ve kimi yaşlıların onlarla tebelleşmeleri şeklinde özetlenebilir bir dizi...

sanırım bu yazıya devam edecegim, ama şimdilik bu kadder..

You Might Also Like

4 yorum

  1. eh,buna katılmamak elde değil,ben resmen asi dizisini fragmandan seyrettim,üşengeçlikten.nur sürer,asinin annesi,tekindor babası.kızın asıl adı asi değil asiye.galiba kardeşinin ölümüyle kaçıp giden koca döndü ama hasta ,o yüzden asiden köşe bucak kaçmakta.diğerlerini de biri anlatıversin bize.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar sıkıcı diziler bunlar! Beyin uyuşukluğu yapıyor. VE izleyenler de zaten uyuşmak istedikleri için hep aynı konu etrafında dönse de dizi sıkılmıyorlar onların sıkılmadığını görenler de dizileri hazırlayıp, hazırlayıp, sunuveriyorlar! gelmeyelim oyuna eğitim şart!:))

    YanıtlaSil
  3. bravo hepsi tuttu valla.. tabi ben de seyretmiyorum bunları ama hepsini her gece izleyen ve sanki ben de izliyormuşum gibi bana da yorumları yapan bi annem var da ordan biliyom:))

    YanıtlaSil
  4. haa bu arada asi nin adı niye asi diye sormuşsun ya:? hatayda çekiliyor dizi. asi nehrinden geliyor kızın adı.
    aslnda asiye. ama kısaltarak asi diyolar..

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim