Senin gibi bir genç kıza yakışıyor mu ?

  • Şubat 11, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Benim gibi bir genç kız? kimim ki ben? alt tarafı sokaktaki kalabalıktan biriyim. çık caddeye benden on tane sayarsın. bak hala karşımda bikbik konuşuyorsun. benim gibiler, benler, benzerlerim, ya da seri üretimden çıkmış gibi göründügüm diger kızlar, neler yapıyor haberin var mı senin? haberin olsa eminim dibin düşer şok yüzünden.
yakışıyor muymuş, benim gibi bir genç kıza. ne yaptım? üstsüz, deri donum ve kırbacımla sokaga çıkıp adam mı kırbaçladım, balkondan gelip geçene kıçımı mı izlettim? alt tarafı bir küfür çıktı agzımdan. şimdi seni seyrederken de beynimden geçiyor daha fazlası. yok ama tutuyorum kendimi. benim gibi bir genç kıza yakışmaz. elbette daha yakışmayan tonlarca şey sayabilirdin bu da olmasaydı ama,tabi küfür havada aramızda bir şimşek gibi asılı kalınca onu alıp geldin yanıma.

benim gibi bir genç kıza yakışıyor evet, yakışıyor, çok şık durdu hatta bu küfür bende. bak bir daha söylüyorum. siktir git! evet, moda insanın kendine yakışanı giymesidir, küfür bir genç kızın en degerli hazinesidir.
ve benim gibi bir genç kıza da yakışıyor, sen yakışmasına aldırmıyorsun sadece, olaya tersten bakıyorsun monçiçim benim.

You Might Also Like

1 yorum

  1. esmişsin cancişim , ne yapsan yakışır sana güzelim benim :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim