Oscar 2008 Gowns - 2

  • Şubat 26, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Eveet devam ediyoruz bir önceki yazımıza.. şıklıgın kaçınılmaz olması gereken bir arena oscar töreni. öyle ki rüküşleri, özensizleri neredeyse aslanlara parçalatacaklar. Katherine Heigl i ise ben güzel kıyafetinden dolayı affetsem de, bakınız nelerden dolayı kızdım kendisine. (çok da umrundaydı sanki )




Katherine Heigl : 7

Ah katherine im, boy sende, pos sende, yüz güzelligi endam sende. Bana göre ne Nicole kidman, ne Jessica Alba ne baskası eline su dökemez, güzellik hususunda. Fekat bu makyaj bu saç ne ketrin? ne bunlar? neden oldugundan 10 yas daha yaşlı görünme konusundaki bu azmin? Allahaşkına kızcagızın aşagıdaki iki resmine bakın. Aradaki 10 fark degil de, aradaki 10 yas fark tan söz ediyorum.












Bakınız tazecik bir gonca gibiyken nasıl
makyajla40 yasındaki teyzelere dönülür...Yok cancagizim sana gitmemiş bu makyaj...Tamam kırmızı geceye damgasını vurdu ama herkes kırmızı giyinmek zorunda degil!


Penelope Cruz : 8

Penelope Cruz hanımefendi, ne giyse ben de giyerim, o derece zevkime uygun bir bayandır. Hele geçen seneki şampanya rengi elbisesini hatırlayanlar bileceklerdir ki, P.C. her zaman güzel giyinir. Bu elbise de cidden enfes. Özellikle detayları ile anlam kazanıyor bence.






Artı makyajı, elbisesinin Kolye takmasını geektirmeyen süper yakası... Enfes! Saçlara da bayıldım... Tebrik ediyorum kendisini efendim, leziz bir kılık olmuş cidden.

Anne Hathaway : 9

Yavaştan yavaştan top ten i tamamlıyoruz.. Bakınız resimlere bakılmaya doyamayacagınız kadar güzel bir insan Anne H.

İnanın bu yıl Oscar'a bakınca en carpıcı elbiselerden biri olarak gördüm bu kadının giydigi elbiseyi. uzaktan düz ve iddiasız göründügüne aldanmayın, yakından bakalım.
Renk, model, Duruş, herşeyi ile genel ortamdan farklı bir elbise. (tamam renk degil herkes kırmızı giymiş)

Ama ayrıntılar.. ayrıntılar


Bakınız efendim şu elbisenin yakasındaki süslemelere, kumaşının güzelligine ve Anne hanımkızımızın onu nasıl taşıdıgında. İçten bir 9 u hak etmiyor mu? Sırf bu renk için , yani bu göz yakmayan kan kırmızısı için, tebrik ediyorum ben kendilerini ve elbiseyi yapanları da. Süper renk.
Saç harika, gençliğinin altını kalın kalın çizen, kabartılmış bir at kuyrugu. Çok hoş çok...

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim