Ooo Fak! Taşındık

  • Temmuz 03, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 11 Comments

Dostlar, değirmendereliler, romalılar, cigeri beş para etmezler, hayta ruhlular, işkolikler, baltalı manyaklar, muhallebi çocukları... işte her kimseniz.biz taşındık.

her ne kadar on numero bir taşımacılık/nakliyat firması ile anlaşmış olsam ve bizi taşımaya gelecek 5 kişilik bir "ekip" sözü verilmiş olsak da, kabzımallarla tebelleş olmaktan kurtulamadık. Dengem alt üst oldu ya uzun bir yazı yazacagım bu adamlarla ilgili. Hani memlekette, kim yapıyor lan bu işleri, var mı böyle insanlar? dediğimiz adamlar var ya, ha işte bunlar onlarmış. yazık hepsine lan. o kadar kötü durumdalar ki. yani ne bileyim, canlarının kıymetinin bile vehametinde değiller. hiçbirinin değeri yok sanki. insanlar öyle davranıyor onlar da öyle alışmış! kimisi uyanık, kimi saftirik, kimi felegin cemberinden geçmiş bu adamlar için çok üzülüyorum. lan aynı şehirde yaşıyorsun ama adam sanki marstan gelmiş böyle bişey olabilir mi ya? gerçi adama göre de sen marstan gelmesin ya o ayrı mesele. yine de evdeki kitap sayısının çokluguna işaret ederek, benimle muhtemelen ayıp olur diye konuşmadan, kocama "able ügretmen mi?" diye soracak kadar meraklılar. çok ilginç bişey ya :)

bir de taşınma bittikten sonra, şirketin sahibi arayıp, herşeyi yerleştirdiler mi? zarar ziyan var mı? diyor ama, ne diyim? yok kardeşim, gelip attılar herşeyi, yerleştirmediler. hem zaten o derece pislerdi ki, bırak o eşyaları yerleştirmek için elletmeyi, nerdeyse bütün giysi ve kitapları da ben paketledim mi diyim? çok teşekkürler, herşey süperdi dedim tabi. ama cidden ya, neden böyle. adam ekip diyince ben böyle aynı tulumu giymiş 3-5 tane genç adam gelecek, hayde billah diye eldivenlerle herseyimi paketlyip yerlestirecek falan sanıyodum. babam yasında, "şunu şöyle koyar mısınız" demekten bile rahatsız olacagım ancak herşeyi input olarak vermessen ne yapacagını bilemeyen  gariban adamlar beklemiyordum ki. sanırım çok fazla reklam izliyorum. -reklamlarda hersey ölümüne mutlu ve mükemmel ya- ve kabzımalların acı dolu hayatlarından ancak haberdar olabildim.

You Might Also Like

11 yorum

  1. Ufak bir hatan var kabzımal hallerde meyve-sebze toptancılığı yapandır sizinkiler hamal :)))

    Ve malesef haklısın canlarının kıymeti bilinmiyor hangimizinki biliniyor.Eğer paran yok ve fakirsen masaüstündeki seloteyp kadar bile değerin yok devletin ve diğer insanların nazarında.

    YanıtlaSil
  2. ona kabzımal denmiyor ama :) tabii evde meyve sebze yetistirmiyorsanız. hammalla mı karıstı ki :)

    YanıtlaSil
  3. Merope,o tulum giymiş,genç adamlar galiba sadece Amerika'da var Bkz;American Dream .D

    Şaka bir yana,durumunu belkide en iyi anlayanlardanım.Yakın geçmişte 3-4 kere taşınınca artık alışıyorsun bu tür insanlara merak etme.Olmuş bitmiş,takma artık.

    YanıtlaSil
  4. Kabzımalız falan diyorlardı kendi aralarında ordan duydum da öyle dedim :)
    15 senelik adamlara bile çömez diyorlar bir de hehe

    YanıtlaSil
  5. martie, bana bişey olmadı zaten ya, ben adamlara üzüldüm

    YanıtlaSil
  6. Yemek yediğim yerde yaşlı garson olunca da aynısı oluyor bana. Ne diyim valla zor durumlar zor :/

    YanıtlaSil
  7. ya garson gene birkaç gömlek üstte yahu, adam 300 kg lık çamaşır makinesini höp sırta alıp, löp diye taşıyolaaar

    YanıtlaSil
  8. tebdili mekanda ferahlık vardır kardeş, taşınmak sana iyi gelecek bence :)

    yaa eskiden karşıyaka ve bostanlı civarında sırtındaki sepette yumurta satan acayip yaşlı bir kadın gezerdi, hatırlayan var mı? ben de o kadıncağızı gördükçe ağlamamak için kendimi zor tutardım... şimdi yine aklıma geldi bak.

    YanıtlaSil
  9. senin postunla tamamen ilgisiz fekat paylaşmam gerek. son postumda bahsettiğim indirim gibi bişiler yapmış yine idefix. ben baktım; şimdi sayın milan kund(u)ra'nın 13 kitabına %40 indirim yapmışlar. benim aldığım set 10 kitaplıktı, 69 tlye almışım kendilerini. benimkine kıyasla arada fiyat farkı olsa da, 3 kitap fazlası ve %10 az indirimle bu sete sahip olmak herhalde yine de şahanedir.

    YanıtlaSil
  10. skdjsoaıjrıoasja giriş müthişmiş... başıma bir iş gelmeyecekse baltalı manyak ve romalı olmak istiyorum :F

    YanıtlaSil
  11. O aynı tulumu giymiş ekiplerden hayatımda bi kere gördüm, o da Akın Nakliyat'tı. Burdan da nakliyat konusunda kararsız kalanlara reklam olsun diye söylüyorum. Evet pahalı ama hakkaten aynı tulumu giymiş gençlerden oluşan bir ekip geliyor eve :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim