Çok ediyorum tavsiye

  • Ekim 30, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments



Dün 29 ekim tatilinde ; internetten indirip seyretmedigim dvdler dolusu dizinin arasından The Tudors ve Ugly Betty i seçip, hangisini izlesem diye düşünürken daha çıtır çerezdir diye ugly betty i seçmiş bulundum. İyi ki de seçmişim çünkü bir oturuşta 7-8 bölüm seyrettim. (Evet tv karşısında yaşayan bir ayıyım)

Çok eğlenceli bir dizi, biraz degil hatta fazlası ile Devil Wears Prada yı andırıyor. Tek farkı burda moda dünyasının cangılına düşen kahramanımız pek de o dünyanın güzellik standartlarına uymuyor.

Şeker bi dizi, şeker karakterler. Dizideki karakterlerin en kötüleri bile yeri geldiginde sevimli ve sevilebilir oluyor. Imdb de bu dizi için heart warming demişler, ben de katılıyorum.

Yalnız beti nin öyle iki günde muhasebeden manita yapmasını kınıyorum ne o yani güçlü ve kariyer sahibi kadın tek başına ayakta duramaz mı illa sevgili mi lazım alla alla! Yok ben size söyliyim bu evde kalma hadisesi artık türkiyede bitti amerikada başladı, veya bu amerikan dizilerinde abartılıyor. Bir de meksikalılar acaba gercekten bu kadar cıngırdak biçimde mi yaşıyolar? Queens amerikanın gaziosmanpaşası mı? Betty nin diştelleri ne zaman çıkacak? Orjinal ugly betty patronuna aşıktı bu neden degil? gibi pek çok sorumla izlemeye devam edicem sanıyorum.

You Might Also Like

5 yorum

  1. kız betty o kaşlar ne öyle! amanın korktum! :D

    YanıtlaSil
  2. ya dizide bi süre sonra güzel gelmeye baslıyo beticik :)

    YanıtlaSil
  3. beti muhaseben manita yapınca biz de yapmış sayılıyo muyuz ki ?
    :)
    imza : other beti :D

    YanıtlaSil
  4. eheheh bilmem ki beti ye sormak lazım :P

    YanıtlaSil
  5. biraz geç bir yorum ama ben marc'ın hastasıyım :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim