İstanbuldan bir Metallica geçti, benim başımdan da bir IELTS

  • Temmuz 29, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

ilk defa Hello world yazan bilgisayar mühendisi gibiyim bugun. Yorgunluk, çile, eziyet, ama hepsi gittigimiz metallica konserine değdi.

Mehmet, Naz, Esin ve ben birlikteydik. Asrın hatasını yaparak Nilufer Turizm den bilet almıştık. Babam Naz 'ın biletini ödedigi icin, ve ya hepsi aynı degil mi, ne var ucuzundan alın işte dedigi için inatla Ulusoy veya Varan almak istemedi. Gidiş yolculugu büyük çilelerle geçti, koltuklar igrencti, bebek vardı viyaklıyodu, icerde sinek vardı!!
Muavine içerde sinek var, ilaç gibi bişey yok mu dedigimizde bize siz gösterin ben öldürürüm demez mi! Bir de koltuklarda kulaklık yok, film açtılar mı dinlemek zorunda kalıyosunuz rezalet bişey.. Bidaha biner miyim tövbe.

İstanbul yine istanbuldu, trafik, kalabalık. Tekrar ve her gidişimde asla yaşayamam diyorum. Esasında bu hafta 2 defa gittim istanbula, salı - persembe eğitimdeydim. Divan Taxim Suite diye mükemmel bi otelde kaldık.. Odalar suit şeklindeydi, yani banyo mutfak salon herseyi olan bi ev gibiydi ve daha da güzeli ikea nın su magazada sergilenen 50 metre karelik evlerine çok benziyodu. Gelince mehmetin basının etini yedim, ne diye 3 odalı evde oturuyoruz? çok salakça, Asla çocuk yapmayı düşünmedigimizi de hesaba katarsak bi oda bi salon bize yeter ki!

Piiff.. Gelelim Metallica ya. Mükemmeldi. Çok begendik. Mehmet bütün şarkıları ezbere bildiginden kudurdu, sesi kısıldı söylemekten. Ben anca yarısını ezbere biliyodum, ama sesim kısık yine de. NAz ve Esin in boyunları koptu desem??

Stadyum ise harikaydı, inanılmaz bir enerjiydi (klişe klişeee)

tek bok gibi olan tuvaletlerin pisliignden dolayı çiş tutmak zorunda olmaktı! idrar kesemin o gece çektikleri katlanılır cinsten degildi.

Bir de tabi şaka bi yana, patlama felaketti. O geceyi mahvetti resmen. insanlar ölmüş dendi konser çıkısında, şaka yapıyorlar sandım. inanamadık. İzmirliyiz kardeşim biz alışık degiliz, korktuk, üzüldük, Meloşlara gelip tv yi açınca ağladık..

Peki ya ielts? Omigod... Girdim evet ama inanın bilmiyorum kaç alıcam. İçimden bi ses 7 falan olcak diyo ama diyorum ya, BİL-MİYO-RUUM


Bekle ve gör..

Searchiiinnggg seek and destroy!!!!!!
Konserde cektigim fotoları eklicem :P sonra.

You Might Also Like

3 yorum

  1. ay cok merak ettim. ieltsde speaking konun neydi? 7 bekliosan da daha yüksek gelir ayrıca!! =)

    YanıtlaSil
  2. ay bimiyorum ki kaç gelir, inan bi fikrim yok.

    speaking iyi geçti ama :))
    ilk basta çalışıyomusun, okuyomusun isinden bahset falan dedi.

    karttaki konu tam benim uzmanlık alanımdı : kitaplar,

    - en son hangi kitabı okudun, konusu neydi, neden onu seçtin, kitaptabegendiklerin ve begenmediklerin neydi?

    sonrasında, çocukları okumaya nasıl tesvik etmeliyiz, sence yetişkinler neden kitap okur?
    ögretmenler mi çocukları kitaplara tesvik etmeli anne babalar mı?
    gibi uzun yanıtlı sorular sordu..
    yani çok teklemedim. bikaç sacmaladıgım yer oldu ama olur o kadar hehe

    YanıtlaSil
  3. listeningde sıçtım ben.
    çok heyecanlıydım ilk basta, kek gibi takıldım bikaç soruda, 3-4 yerde kaçırdım tape i

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim