İnsan insana benzer, benzer dimi ya?

  • Ocak 15, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments


Bugun evdeyim efenim, ders çalışıyorum, tv yi bile açmadım sabah 9 dan beri diyim ki bu benim hayatımda bir ilk. Aptal kutusu bağırmadan ders çalışamam ben halbuki, ama bu sefer bu dersin durumu öyle vahim ki, paçalarım tutuştugundan mı ne bolca çalışıyorum. Bilmediginiz gibi ben mba yapıyorum neden yapıyorsam, ve bu son dönemim, ders olan.
Gelecek donem gecen sene kaldıgım 1 dersim ve tezim bitecek, sonra okul hayatım bir daha devam etmemek üzere bitecek. Benim suan bu yazıyı yazma sebebim ise kafamı dagıtmak ve derse geri dönmek.
Economic exposure çalışıyorum, nedir,

nasıl korunulur kendisinden,aman yani.
Hepsi beni aşan şeyler, bunlar desem? Evet öyle ya. Hayat oturup problem çözmekmiş gibi saçma sapan soruların peşinden koşuyoruz. Ama ben bugün internet aleminde dolaşanların uzun zamandır bildigi yüz tanıma sistemi ile ilgili yazıcam. www.myheritage.com yani.Neyini yazıcam? Hiçbişeyini. Ya, ben de bilmem kaç yüz bin kere resmimi upload ettim de bi charlize theron a bi natalie portman a benzeyelim ama yok kardesim nerde bi çinli bi japon var onlara benzetilmekteyim. Ahanda bugun bi daha yaptım, hatırı sayılır bir benzerlik görebilen benden ters yöne dogru koşsun.


Resim tarafımdan kaldırıldı

İşte yine bir Hung bir mung koydu içine. Ama asıl en baştaki benzerlige teessuf ediyorum. Hiç olmazsa o kadar kart değiliz yahu. Kınıyorum seni myheritage!

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim