anilar deyince aklima coskun sabah gelmesin istiyorum dostlar

  • Ekim 27, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Bu bloga anilar lazim. depresif mizirdanlamalarimi sabirla okuyan ve bana eeh eyretere be demeyen arkadaslarim, size cok seviyorum.
Neyse gelelim bugunun komik anisina.. dun dediler ki yarin jazzy shirt gunu. Takim liderimiz mail atti : make sure that you take part in this!
Yani adam saka yapmiyordu, hatta birisi mailine cevap yazmis, “hem kendi dolabimi, hem babaminkini aradim yok jazzy shirt falan sen bana da getir”..
Bizimki de ona “aman sen de, oyunbozan” falan demis.

Ben de simdi daha yeni girmisim, uyumsuz insan olmayayim diye, dedim ki bari jazzy giyineyim de uyumsuz kalmayayim. Dostlar bugun ofise geldim bir de ne goreyim. Herkes normal giyinmis. Ben de dalli gullu cicekli body’mle bugunun alay konusuyum tabi. Neyse cidden umrumda degil hem zaten kadin oldugum icin yirtiyorum. :p

Yarin aksam mehmetin sirketinde charity partisi gibi bisey var. Charity turkcede ne demek? Hayir isi. Kermes gibi bisey olacak herkes biseyler yapacakmis, kek, pasta vs. dilimi 50p den satilacak. Biz de mehmetle kek yapacagiz, umarim firinin azizligine ugramam da Turk’un gucunu mutfakta ispatlamis olurum :p
yarin aksam gorecegiz bakalim hahahah.

Caglarla maillesiyoruz, bu cok hosuma gidiyor. O benim kadim dostlarimdan biri ve hep oyle kalacak. Is hayatina birlikte atildik sayilir, birbirimizden cok sey ogrendik ve hala ogreniyoruz. Bu sabah bana bir mail atmis, cok hosuma gitti, bunu da paylasmam lazim:

“Mutlu bir durak yok. Mutlu yollar var. İlerliyorsan mutlusun. Mutlu bir durağanlık yok. Güzel olan proses, statü değil.” 

“Yolu yol yapan A ve B noktası. B ara bir durak (hedef) olmalı. Biraz orada durup keyif çatabilirsin. Fazla uzatırsan zaten yine durağanlık. Mutlu olmak için bir yol lazım. Yol için de yeni bir B noktası… ama esas olan yol. B noktası değil.”

Mutluluk hedef degil, mutluluk bir yol, bir yol alma bicimi.. bunun gibi bir seyi de gecen gun bir duvarda yazili gordum. Herkese iyi yollar

You Might Also Like

1 yorum

  1. o zaman atilla atasoy'un anilarini bul dinle youtubedan.anilar anilar anilar zamanimi caldilar gibi birseydi. ve artik kafama takildi, bugun beynimde zonklayacak bu sarki

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim