suratınıza köpekler sıçsın pls tşk

  • Ekim 20, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments


Terörü atatürk fotoğrafı paylaşarak mı bitireceksiniz?? Hayır adam öleli kaç sene oldu hala ondan medet umuluyor ya, komik yani, gerçekten komik. kıçımızı kaldırıp bizim bişeyler yapmamızın vakti gelmedi mi sizce? Atatürk şeriat ve terör kalkanı değil... o kalkanlar çoktaaan indi. Tamam anladım Atatürk çocuğusunuz da bugüne kadar ne boka yaradı bu çok afedersiniz, sorsam ilkelerini bile sayamazsınız, gerçekten dayanamıyorum artık şu göstermelik Atatürkçü imaj kaygısına.

bıçak kemiğe dayandı diyenlere kükrerken bi düşün, her terör eyleminden sonra sen napıyosun çok pardon? atatürküm sen olsaydın kurtarırdın diyosun.. ama yok yani adam napsın mezardan kalkıp mı gelsin, yeni lider çıkarmaktan aciz bu ezik, başına ne gelse müstehak toplum için resurrect mi olsun. atatürk gelse basbakanın suratına tükürürdü diyosun da halkı da esgeçmezdi kusura bakma, 30 senedir bu kadar insan ölmüş halk olarak sen de sorumlusun bundan. her gün 1 asker öldügünde kim takıyor. ancak 5ten fazla insan ölmesi gerekiyor tantana olması için.
mallar ülkesi türkiye
eğitimli malının hali başka, cahil malı zaten bambaşka.

ayy defolun gidin pis teröröstlerrr atatürküm seni çok özledim geri gel tayyibi kov terörü çöz hayat bayram olsun ltfn pls tşk (koç yumurtası istiyorum  kasap bey, yagsız kısmından, 3 kg lütfen)

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim