İkizler

  • Mayıs 15, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments


Burclara inanıyomuyum? Evet inanıyorum. Ama burc kitaplarında yazılanlara inanmıyorum. İkizlerle ikizler anlaşamaz, evlilik nolamaz diyolar. İyi bok yiyolar. Ben de kocam da ikizler iz. 6 sene çıktık, 3 senedir de evliyiz. Aşk, muhabbet, ortak yönler gırla. İnat direme ve bencillik sık sık kavga etmeye neden olsa da çok mutluyuz.
Örnek 2: üst kat komsumuz. karı koca ikizler. dehsetengiz anlasıyolar. bazen tartısmalarını duyuyoruz cok komik. deli ikisi de. aynı bizim gibi fırtınalı bi askları var.
örnek 3: teyzem ve enistem. ikizler ve ikizler. cok severek evlendiler. cok anlasırlar. gezmeyi tozmayı severler aynı biz gibi. ilk 2 ornekteki ozellikler aynen mevcut..

Neymis yani? ikizler ideal karı kocadır.

Bosuna mı bir ikizin teki diyoruz kendimize, kardeşimiz degil ya kocamızdan söz ediyoruz.
Efenim 10 gün var aramızda. ben 10 gun evvel dogmusum ama, bir rivayete gore erkek bebek 10 gun gec gelirmis. o rivayetten dolayı aynı gece üretilmiş oldugumuza inanırız bazı bazı, kaderimizin bizi ve aşkımızı nasıl yarattıgına hayret eder, şükrederiz birbirimizi buldugumuz için.

You Might Also Like

2 yorum

  1. ne güzel =)
    ben de ikizleri cok severim kovayla cok iyi gecinirler, farklıdır, yaratıcıdır ama bu özelliklere kovalardan daha fazla sahip oldugunu iddia eden kimi densiz bir kolunuz da var, onları çimciririm. sus be, derim. nitekim hakkaten kovaların ayküsü daha fazladır. benim ayküm en son 465 filandi, bi ikizler arkadasım var, onunkisi 43.

    YanıtlaSil
  2. dur bak; iq demişken havamı atayım. fen lsiesinde iq testi yaptırmıstık 145!!! hiç de fena degil dimi bebek.
    =)
    ama bi faydasını göremedik bu zamana kadar o ayrı..

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim