Kaybedenler Kulübü

  • Mayıs 03, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 10 Comments

Ben bu filmi hiç beğenmedim. Ekşi Sözlükten biri duygularıma tercüman olmuş:

iki boktan karakterin les gibi yasantilarini anlatan vasat film. gordukleri her degisik seyi ikonlastirmak isteyen karakteri sallantida insanlar icin ideal.
(modern life is rubbish, 29.03.2011 12:13)

Mevzubahis radyo programını hiç dinlemedim. Ancak bir baltaya sap olmamayı marifet sayanlara ezelden beri kılım, elimde değil. kim kimi kaybetmiş bilemiyorum... Lıkır lıkır yabancı içkileri devirirken kendini kaybeden atfedenleri de anlamıyorum malesef.

bir de her an canının istediğini yapan, yapabilen, bu özgürlüğü elinde tutan biri nasıl kendine kaybeden der aklım almıyor.

Her şeyin başı para . adamın elinde, götünü yayıp kaybeden triballiği yapacak kadar parası olmasaydı, bir baltaya sap olmayı o zaman umursar, asıl o zaman görürdü  "kaybetmeyi"

You Might Also Like

10 yorum

  1. Loser tabir edilen bu zat-ı muhteremler hakkındaki görüşlerime tercüman olmuşsun, alkışlıyorum... Bir dönemin akımlarını yurdum insanına uyarladığında içindeki tembellik geni tetikleniyor, mütemadiyen bir memnuniyetsizlik, içi boş sorularla hayatı sorgulama halleri... Bir de emo' lara karşı hislerim tarif edilemez benim...

    YanıtlaSil
  2. Bu film hakkında benimde hiç olumlu düşüncelerim yok.. ama geçenlerde arkadasım iki kez gittim çok güzel dedi şaşırdım.. demekki zevkler ve renkler tartısılmaz sözü bosuna değilmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok alakasız bi yorum olucak ama durumu bi sen bildiğin için anca sana söleyebiliyorum şu an.artık bi süre beni idare edersin diye umuyorum..
    içimde patlıyo bişiler be ceren.nasıl daralıyorum sanki kalbimi cendereye koyup böle sıkıştırıyolar.insanlar neden dengesiz davranıp karşısındakinin ayarını bozuyolar?al işte benim ayar kaçtı şimdi herkes iyi ben ilgisizlik diyarında manyak şarkılara verdim kendimi!ilgi gösterip aniden değişmek nedir?bi anda yakın arkadaşın gibi davranmak nedir?off en yakın duvara kafamı vurmak istiyorum nedir bu benim kısı döngüm..

    Bunalım geçiren saçma yorumlar yapan sadık yorumcun G

    YanıtlaSil
  4. çok güzeldi be! keşke ben de öyle çekip gidebilsem ara ara. basmıyo mu sana da bu hayatın ağır sorumlulukları? şöyle 2, bilemedin 3 gün sessiz sakin bi yerde kafa dinlemek, sadece yanında seçtiğin kişi, seçtiğin kitap ve seçtiğin ses olsa ya da bol miktarda sessizlik..

    YanıtlaSil
  5. ya işte sorun da o :)
    istediğimiz zaman kafamıza göre çekip gidiyo olsak, zaten agır sorumlulukların altında ezilmiyor olurduk :)
    keşke..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili G,

    istedigin zaman gelip yorum yazarak içini dökebilirsin.

    Zaman her şeyin ilacı, insanı alıştıramadığı hiçbir şey yok. Bekle, biliyorum sabretmek çok zor bir şey.. ama başka yapacak bir şey var mı :(

    YanıtlaSil
  7. Saol Cerencim zaten paylaşmadığım bişey olduğundan çevremdekilerle bi senin buralar daraldıkça bağırabildiğim,yada içimdeki sesi duyurabildiğim.
    dediğin gibi zaman herşeyin ilacı biliyorum geçecek ama keşke geçerken o da olsa yanımda ve elimi tutsa diyorum.silkelenmeliyim!kendimi hep böle tuhaf şeylerin içine sokmayı öle başarıyorum ki bazen kendime şaşırıyorum.

    Sabah çığlığı atan G

    YanıtlaSil
  8. eğer istersen mail de atabilirsin bana profilde mail adresi var
    daralmaa nisan mayıs ayları, gevşesin gönül yayları!!

    YanıtlaSil
  9. Bulamadım mail adresini profilde
    :( evet benim gönül yayları pek bi gevşek şu ara zaten ama işin kötüsü gözyaşlarıda gevşek :) soldan soldan geldiler hadi hayırlısı

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim