Ex-libris'im oldu nihayet

  • Mayıs 29, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

exlibrisin ne olduğunu geçen sene öğrenmiştim ve öğrendiğim günden beri püskevit hasreti çeker gibi "benim de olsun, bizde niye yok?" diyordum.

Etsy'deki Asspocketproductions sağolsun aldık kullanıyoruz. benim için çok özel bir yeri olan alis harikalar diyarında temalı bir seçim yaptım pek de memnunum.


damga şeklinde ama mürekkepten rezil gibi oluyor temizlenmesi mümkün degil.


bir örnek


yakından böyle.


uzaktan da böyle..

İngiltereye gitmeden önce türkiyede kalacak bütün kitaplarımı damgaladım..

You Might Also Like

8 yorum

  1. bayildim ben bunaa benim de olmali en kisa zamandaaa :)

    YanıtlaSil
  2. bayıldımmmmmmmmmmmmm!!!!ingilterede baktığında da bayılmıştım zaten :)) keyfin yerinde di mi? yarın son günün iş yerinde ohhh..bende herşey aynı

    G

    YanıtlaSil
  3. Vauv süpermiş! Harikasın :) Ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. yaninda getir, koluma gecici dovme yap bununla

    YanıtlaSil
  5. hayatımda gördüğüm en extraordinary alet.Tek kelimeyle hayran kaldım =).Ayrıca geç kaldım ama İngiltere yolunda başarılar :))

    YanıtlaSil
  6. Ben de Alice'i cok seven biri olarak bunu gordugumden beri ayni sekilde "benim de olsun, bizde niye yok?" diyordum :p en sonunda siparis verdim, bir iki gun once de elime ulasti. Bugun test edeyim dedim ama benimki bu kadar iyi cikmiyor, bazi yerlerde murekkep fazlaligi oluyor, bazi ince ayrintilar ise (dallar gibi) belli belirsiz. Mesaj atip sordum, murekkepten ve stampadandir dedi. Ben de bunun uzerine marka tavsiyesi icin buraya damladim, i need help please :)

    YanıtlaSil
  7. Selam Merve, ben pelican marka mürekkep kullandım. ilk denemelerde benim de çok kötü çıkıyordu. stamp sanırım mürekkebi emiyor mu artık ne oluyorsa çok ıslatmadan boş bir kağıda pratik yapa yapa daha düzgün bir sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben de Pelican murekkep aldim ama galiba o murekkebi doktugumuz sey (istampa mi ne) pek iyi degil, demek onu degistirmem lazim. Tesekkurler :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim