saçımı kısa kestirdim

  • Mart 11, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

saçımı baya kısa kestirdim, hem tombikim, hem saçlar da gitti, oha naptım ben demeyeceğim çünkü kafa derimde stresten kaynaklanan egzama olmuş. epeydir uyuz gibi kaşınıyordum da bugün dermatolog'a gittim, 1 hap, 1 merhem, bir de deadsea markalı bir ton kozmetik yazdı.. 6 ay sonra gel görücem, çok dökülmüş saçların, kabağın çıkmış didi...

kart kurt kaşınıp duruyordum da ne bileyim.. keşke daha önce gitseymişim. ben o doktor çıkışı hızımı alamadım mı, kuaföre gittim ve adamın gözlerinin içine bakarak çok tehlikeli bir cümle sarfettim. "kafamda sadece sağlıklı saç kalsın, nasıl keserseniz kesin." adam da viktorya bekım stili önler uzun arka kısa kesti, oldu mu sana kıvırcık kafa. gıdığım ayın on dördü gibi ortaya çıktı ama en azından değişiklik oldu be.. bir sürede böyle ensemiz açık dolaşalım nolcak... enseye vuran olursa dayağı yer yalnız, o konuda endişeniz olmasın.

böyle yani. nihayet benim de bir boynum varmış! oh be.

You Might Also Like

5 yorum

  1. ooo geçmişler ola.. bende de egzama çıkmıştı ama kollarda falan pis kaşınır bilirim :)neyse güzel olmuştur kısa saç, kısa saç iyidir candır bi şekilde :)

    YanıtlaSil
  2. ben de istiyorum ama o kadar namusait bir anotomiye sahibim ki nasil olacak bilmiyorum

    YanıtlaSil
  3. cnm çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık dökülmesinde ise kısa kestırmen daha mantıklı olmus güle güle kullan resimde isteriz ama nerde:)

    YanıtlaSil
  4. cnm çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık dökülmesinde ise kısa kestırmen daha mantıklı olmus güle güle kullan resimde isteriz ama nerde:)

    YanıtlaSil
  5. cnm çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık dökülmesinde ise kısa kestırmen daha mantıklı olmus güle güle kullan resimde isteriz ama nerde:)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim