İranın İngiliz Prens ve Prensesleri...

  • Mayıs 23, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Prince of Persia ya gittik bugün anamla. Aslında eğlenceli bir filmdi, ancak 2. yarıyı biraz fazla uzatmışlar. Bu tarz filmlerden bazıları cidden çekilmez oluyor, ama bu fimde sürekli didişen iki aşık ve sürekli -kavgada bile- şikayet eden komik adam formülleri cidden işe yaramış. Zaten disney filmi yani, bunlar olmasa şaşardım. Filmin posterinde karayip korsanlarının yapımcısı Jerry bruckheimmer mıdır nedir, onun filmi oldugunu belirtmişler.. jerry abi başarılı adam şimdi hakkını yememek lazım, csi lar bile onun eseri. Ama biraz fazla film çekiyor be! Şablon olarak karayip korsanları ile aynı film desem yeridir :) karakterler ve tema değişmiş işte sadece.

Prens Destan'ın maymun gibi ordan oraya atlayıp zıplaması da takdire şayandı. hatta filmin bir yerinde matrix'e selam edercesine neo duruşu ile indi duvardan eleman.. :)

özetle iyi filmdi hoş filmdi ancak iranlı insanlar genelde esmer ve kısa boyludur, bu filmde ise prensler maşallah mavi yeşil gözlü bildigin avrupalılardı.. :p bir de Alamut prensesi  sürekli siz persliler falan diyordu; anladık kendisi iranlı degil .. hintli midir artık nedir o coğrafyanın insanına benzemedigi gibi prenses bariz İNGİLİZ aksanı ile konuşuyordu ki bu bence filmin en büyük sıçış noktasıydı.

Ha ama zaten haftasonu, ben goygoyuna gittim irdelemem diyorsanız, ki deyin, güzel film, eğlenceli.. olmuş yani. Ayrıca dönemin şehirlerini, binalarını, atmosferini de GAVUR YAPMIŞ ABİ...ben jeyk gilenihöL abinin o role pek gitmemiş oldugunu düşünmüştüm ama filmi izledikten sonra bu fikrim değişti.

ayrıca o hançerden-posterde elemançinin sağ elinde- ben de istiyorum, çok güzel, evde duvara asıcam :)))

You Might Also Like

3 yorum

  1. Selam, ben de az önce Prince of persia ile ilgili bir post yazdım :) bir sorum var, sen ne dersin ?

    YanıtlaSil
  2. Ben de Prens Tus'u yakıştıramadım rolüne, dediğin gibi Coupling'in bağrından kopup gelen Jeff Pers prensi kılığında! ı-ıhh olmamış :)

    YanıtlaSil
  3. prince olarak jake gylenhaal'ı ben de hiç yakıştıramıyorum. seyretmedim ama böyle içime sinmedi bi türlü. oysa bana sorsalardı :p

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim