vefat'ın neyi düzeltilir..

  • Nisan 21, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 9 Comments

Bizim iş yerinde insan kaynakları epey büyük. yani 3-4 ayrı bölümden oluşuyor ve yaklaşık 50 kişi çalışıyor. fakat gel gör ki, 50 kişinin çalıştıgı bu yer acayip karışık. girsen çıkamazsın. çıksan çıkarmazlar.

neyse efendim. insan kaynaklarımız mutlu ve mutsuz haberlerde bizi bilgilendirmek için elinden geleni yapıyor sagolsun. mutlu haberleri zaten portalımıza  koyuyoruz, herkes görsün mutlu olsun diye.(gerçi elalemin evlenmesi veya üremesi beni neden mutlu etsin o da ayrı mesele) ancak takdir edersiniz ki portala girip boy boy ölüm ilanları ile karşılaşmayı kimse istemeyeceğinden, mutsuz haberleri mail yolu ile iletiyorlar.

bu da bazı sorunlara yol açıyor.   alınan acı haberin üzüntüsünden meydana gelen şaşkınlıga vermek istiyorum ama, istisnasız her seferinde, önce koca koca harflerle VEFAT diye bir mail geliyor; 5-10 dakika sonra da ardından VEFAT (düzeltme) diye bir mail geliyor...yuh artık dersiniz o derece. anladıgım kadarı ile verilen telefon veya cenazenin yeri saati bilgilerinde düzeltme meydana geliyor.

Ancak, insanın aklına farklı şeyler geliyor!


vefat-düzeltme : Flaş flaş!! merhum cortladı. geri geldiiiiiiiiiii kaçın zombi olmuşşşş..cenazeye gidecek araç iptal olmuştur bilgilerinizee canını seven kaçsınnn

vefat-düzeltme: Şok şok... ölmemiş aslında, numara yapmış..9 canlı canım bu zaten ahahahay ödümüzü koparttın tatlı şey..

vefat düzeltme: İnanmayacaksınız ama, arkadaşımız Tosun bize babaannem öldü diye mıcır atmış işten kaçmak için. şerefsiz pezevenk!!!!

ben manyağım sanırım. vefat-düzeltme diye gönderdiklerinde, elimde değil aklıma bunlar geliyor. daha maili okumadan İK ya koşup, "zombi mi var lan?" diye bağırasım geliyor. yok iyi degilim ben. bahar geldi bana bi haller oldu. o ye. ar yu çekındırılist.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Düzeltme başarısız olmasında:D

    YanıtlaSil
  2. ay merope yemin ederim gözümden yaş fışkırdı gülerken. koparttın beni ahahhahaaa

    flaş flaş merhum cortladı. 2 kez okudum hala gülüyorum hufff

    alla iilini versin >_<

    YanıtlaSil
  3. :))) çok güldüm. Şaka da yapamadım konu nazik diye, içim de patladı :)

    YanıtlaSil
  4. Callieach, vallaha bilemiyorum artık :)) düzeltmenin revizesini bile gönderdikleri olmuştu!

    YanıtlaSil
  5. Hesi, ahaha ben de yazarken güldüm. kendi kendine gülen bi manyak hayal et!

    YanıtlaSil
  6. Aslıı evet hassas konu, ben de yazarken gerçekten tövbe yarebbim diyerek yazdm. ama benden önce şu düzeltmeleri yapanların düşünmesi lazım bunu dimi amaa :))

    YanıtlaSil
  7. ahahaa, merhum cortladı!!!! koptum sabah sabah :D

    YanıtlaSil
  8. ahahaa, merhum cortladı!!!! koptum sabah sabah :D

    YanıtlaSil
  9. yaa işte Egecim adamı dinden imandan çıkarıyolar böylee

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim