Bu devirde Gay olmak cidden zor be abla...

  • Şubat 22, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

Geçen hafta bana gene eğlence çıktı: Gayoloji. com.

Gün geçmiyor ki internette türk insanının özenle bıraktıgı yumurtalara rastlamayalım! sanki adamlara task vermişler, interneti anormalleştirin diye.

Siteye girin, eh işte işyeri için çok uygun olmasa da, açık saçık resimler yok.
Sadece tövbe estagfurullah denecek yazılar var.

Sitenin özü şu: dualarla gaylik tedavisi. evet, duaları okuyup bir de iradenize hakim olursanız, gaylik illetinden kurtuluyormuşsunuz...

Fakat kendilerine önce gaylik diye bir meslek olmadığını anlatmak lazım zira siteye mesaj bırakanların : "2 senedir gaylikle meşguldum duaları okudum iyileştim şimdi karıları çatır çatır..." tadında yorumları var.


bir de "ateşli topik" nicki ile mesaj bırakmış bir arkadaşımız var ki, kendisi beni yaldır Allah yardırdı. Ateşli topik ne oglum?? bir de nasıl acıklı yazmış elemanço, evli oldugundan, çalışma arkadaşı olan erkeğe aşık oldugundan, adamın sakallarına falan hayran hayran baktıgından bahsediyor. çok fenayım falan diyor ama sizce ateşli topik nicki ile yazan biri, gerçekten bu dramı yaşıyor olabilir mi?

yuh diyorum... ziyaretçi defterini bu sitedeki yazıları yazan üstün zekalı arkadaşlar fake nicklerle doldurmadılarsa, bu insanlar gerçekten varsa, aramızda dolaşıyorlarsa diyecek birşey bulamıyorum. bu devirde. ya... internette geziyosun oglum, bir ara google dan, oku, ögren ne işin var gayoloji de. gayderler kaldırsın işallah sizi.

You Might Also Like

5 yorum

  1. Ben de gördüm o siteyi, madem 2 duayla çözülüyordu bu illet neden bu zamana kadar çözmemişler merak etmedim değil. Bu tarz siteler ki ben tüm yorumların fake olduguna inanıyorum kendi kimliğiyle yeni yeni barışmaya çalışan insanlar için tambi cehennem. Çok yazık.

    YanıtlaSil
  2. ben gay olsam bu siteyi dava ederdim o derece nora

    YanıtlaSil
  3. Türk kendini belli edecek her yerde. :))

    YanıtlaSil
  4. gay dediniz de aklıma milliyetin şahane haberi geldi...http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/40765-yasam-istanbul-hamamlari-wall-street-journal-da/11
    çok acayip şeyler olmuş orda,çok...

    YanıtlaSil
  5. ben bir gayim. ne yazıkki bize öcü gibi bakılıyor. halbuki önümüze gelene sex gözüyle bakmıyoruz. sadece kendimiz gibilerle birlikteyiz. Amacımız herkesi eşcinsel yapmak sanki. bu tür siteler de olsun önemli değil. çünkü daima özgürlükten yanayım.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim