naptım lan ben :)

  • Şubat 11, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

hiç bişey düşünüp planlamadan, yanıma ekstra don bile almadan sırt çantamla ingiltereye geldim, kalacak yer bulmam lazım pazar gününe kadar oteldeyim ama sonra nerde kalacagım belirsiz. don ve havlu bulmam lazım (primark forever)

mehmet pazar günü türkiyeye dönüyor, ben hayatımda olmadıgım kadar cesurum, halbuki bu gece dolunayda yok ama hadi hayırlısı. cidden ben böyle planlamadan iş yapmazdım :)

keko ingilizler konuştugumu anlamıyorlar, canım yanıyor dostlarım :(

ayrıca ibne head hunterlarda "gelir gelmez beni ara" diye boncuk dağıtmışlardı ama hiç iplemediler beni götler :(

ayrıca, şimdiye kadar mehmetle bütün seyahatlerimizde:
-otelin telefonunu almayı akıl eden
- rezervasyonları yaptıran, biletleri önceden internetten alan
- ne zaman nereye gidecegiz planlayan
bendim. bu sefer bunalrın hiçbirini yapmadım ve mehmet de yapmamış. dün resmen sefilleri oynadık. oteli ara ki bulasın. "mehmet otel?" "valla tren istasyonuna yakındı ama.."
hangi tren istasyonu :)))
neyse kimseye ulaşamadım ama çağlara ulaştım, saolsun o otelin telefonunu netten bakıp söyledi, buranın saati ile gece 10 du otele varabildigimizde, dağın başındaymış Allahın cezası :)

You Might Also Like

6 yorum

  1. biri çılgın değilim mi demişti?

    YanıtlaSil
  2. degilim tabi henüz sokakta çıplak koşmadım :)) ama gerçekten eger giysi alamazsam koşmak zorunda kalabilrim :)) yanımda ekstra don bile yok heheh

    YanıtlaSil
  3. ben gittigimde surekli nothing hillde kaliyorum. merkezi ve fiyatlari da uygun. kolay gelsin ve sakin yalniz kalinca triplere girme. gez toz, eglenmeye calis. foto da cek. cok guzel olacak hersey

    YanıtlaSil
  4. sana hemen hospitality club'dan birini bulayım, tek kuruş vermeden local hayata sız diycem ama beni keserler der kalmazsın panik köftesi :p go with the flow. en kötü ne olabilir ki?!

    YanıtlaSil
  5. Hayatta bazen böyle spontane de olmak lazım:)

    YanıtlaSil
  6. tek basına gittin sandım. iyi mehmet de varmıs, sevindim. sanki annenim, korktum bir an. evet gez toz ve bir don al :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim