London Fashion week ve Brezilyalı totosu

  • Şubat 18, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

Yarın London Fashion week başlıyor dudular.

gitsem mi? üşenmezsem belki :)

Vivienne Westwood defilesi de varmışş :)

bugün neler yaptım? 2 interview ayarladım, bir inteview yaptım, sonra kendimi sokağa attım (artık cikso olduğumuz için oxford sokağına attım tabi, başka sokak kurtarmadı)

deliler gibi gezdim, bhs, dp, next, m&s, bikbok, heryere girdim..

güzel bir mont almak istiyorum kendime, epey ucuzlamış montlar. ama yarım dünya olduğum için beden bulmak zor. maşallah bütün montların şişko bedenleri tükenmiş oluyor ya. kardeşim ortalıkta bu kadar şişko varken insan 10 -12 bedenleri değil 16-18 bedenleri bol üretir! cık cık cık..

ayrıca klişenin dibine vurmak için yeterli sayıda gün geçirdiğime inanıyorum. boru mu bu lan, bugün yalnz 5. günümdü. hatta birazdan 6 olacak.

toplam 3 kişi beni brezilyalı, 1 kişi fransız sandı heheh. (bkz. yurt dışına çıkan türkün başka milletten sanıldıgında duydugu coşku)

hani şüphelenmedim de degil, acaba "abla sende sambacı dötü var" mı demek istediler? kardeşim nazla bu fikrimi paylaşınca, evet tabi ya, sen bi salla iki titret :) diye de dalga geçti benimle.

evet mind the gap! next lift! mind the gap!!!
işte o kadar!

yarın bu haftanın son iş günü, fingers crossed, bana iş bulun Allahsızlarrrr

You Might Also Like

5 yorum

  1. Meropa

    sen iş bul benide al oralara!tamam işletme okudum lojistik filan benim alanım amaa izmirde iş bulmaktan zor değildir herhalde offf off sen iş bulamadıkça benim manyakça işsiz yorumlarım devam etcek galiba :/

    YanıtlaSil
  2. adsız ben bir iş bulayım bütün izmiri buraya taşımazsam bana da ceren demesinler hehehehe

    YanıtlaSil
  3. Taşı bacım kahır sahibi olcam yoksa burda ben :) senle 16-18 beden palto arayışınada katılırım misler gibi gezer göbişlerimize palto bakarız :))
    Gülden

    YanıtlaSil
  4. :) arayanım soranım yok bugün gülden'im
    işallah iş bulurumm üüüh

    YanıtlaSil
  5. İnşallah bulursunn!yani senin bu stresi inan en iyi ben anlıyorum eylülden beri iş arıyorum izmirde,inan kariyernet yalama oldu açıp kapamaktan o derece :)) hele sen şimdi başka ülkedesinn biliyorum çok zor..Hayırlısı olsun ya umarım bulursun süper bi iş şöle diğer haftasonuna kadar teklif ederler inşallah!olmadı hüsoyu alıp dönersin beraber burdaki m&s de göbişlere palto bakarız napalım :)) Gülden

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim