Sorrylere gelesin

  • Mayıs 16, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Su ingilterede en buyuk cileyi sorry-hi-thanks ucgeninde yasiyorum.benim kafam daima baska yerlerdedir asla koydugum yerde durmaz bu yuzden aniden ortaya cikan ve hizli cevaplanmasi gereken bu kelimelerde otomatik pilot sicip batiriyor. Hello diyene thanks, sorry diyene hi. Vallahi canimdan bezdim.

Simdi ben de su andaki is yerime sorry cekip kacmak istiyorum cunku adamlar tepemdeler. Teklif yaptilar bir yanim karsi koyar bir yanim ister durumundayim. Maas az ama haftada iki gun evden calisma veriyorlar. Ne yapsam? İsin kotusu ben kesin kabul ettim demedigim halde kesin evet demisim gibi masami hazirliyorlarmis.aaaa hayatta birakmam diyen ev sahipleri gibiler.buldular tabi esegin benim gibisini, semer vurmak icin istahlari kabardi.thank you Ama ben ozgur olmak istiyorum bebeyim mi demeliyim. Yoksa cocuk dogurma ihtimalini goze alarak 3-4 ay bedavadan maas almak icin evet mi demeliyim?

You Might Also Like

2 yorum

  1. Epeydir okuyorum 'Hiçbir Yer'i. Oxford'u hatırlatan yazıları okumak büyük keyif veriyor. Oxford huzur bulduğum bir yerdi. Bundan iki yıl önce o işte olsaydınız OUP'i gezdiğimde mutlaka sizi de görmek isterdim.
    Ayşegül

    YanıtlaSil
  2. Aysegul cok tesekkur ederim.keske hala ingilterede olsaydin ben gelip bulurdum seni :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim