Beni kimler istedi de vermedim

  • Mayıs 29, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Bugun reddettigim sirketler halkasina oxford university press de eklendi.oh be atayim havami. Ocakta da microsoft u reddetmistim.
Oup komik oldu yalniz daha kontrati gostermeden he mi no mu dediler. Ulen durun bi okuyayim dimi. Bekle yarim saat dediler sonra verdiler paperworku. İstedigim parayi vermedikleri gibi senior dedikleri de yazmiyo offerda. Hani senior du bebegim bu? Zaten boyle bi senior maasi olmaz.yok yani if you want me let me see the money. Her gun esssssek gibi calisiyorum.ayni tempoda calisip bir de simdi kazandigimin yarisini alicam he mi?yok issiz ve parasiz olayim daha mutlu olurum.
Mudurumun muduru de biz senle cok calismak istiyoruz cok para veremedik ama 2 gun evden calisicaksin diyo...olsun beynim patlicak gene evde yan gelip yatacak halim yok ya..ben ozgurlugumu vereceksem karsiligini almam lazim..icim rahat.

You Might Also Like

3 yorum

  1. cicikom çok sevindim :) seni daha kimler kimler isteyecek gör bak!

    YanıtlaSil
  2. ahah teşekkür ederim Egecim ya, aman kimse istemesin, ben böyle iyiyim :)sıkıntıyla dirsek çürütmek istemem azıcık aşım kaygısız başım!

    YanıtlaSil
  3. Başlığı okurken du bakalım ne çıkacak bunun altından dedim ihihi :D

    Valla çok iyi yapmışsınız. ucuza işçi kapatmak ister gibi. bu avrupalılar da az anasının gözü değil yani. birde bize laf ederler!! Hıh. :p

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim