Being Mal

  • Şubat 01, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

hani being john malkovıch diye bir film vardı,
işte ben de şu hayvanseverlere 'ayyy insan bitti de sıra hayvanlara mı geldi' diyen tipleri kadraja alıp o filmi çekmek istiyorum.. Being mal. As simple as it is.

Bugün Ufuk Günaydın 6. duruşması vardı. 12 Mart'a ertelendi, karar o gün çıkacakmış.
Ceza alsın istiyoruz, hala gelip 'ne kadar ceza almalı ki, ne olacak insanların katilleri serbest kalıyor vırvırvır' diyenler var.

yani alt tarafi bir kedi, diyorlar.
diyorlar ki insan olduren ve hatta tecavuz edenler cezasiz kalirken kedi katilinin pesine mi duselim.
sanki 'hayvansever'ler ozellikle kedi katilleri ceza alsin ama insan katilleri tecavuzculer serbest kalsin istiyor. a be dangalaklar, a be kit beyinliler, bayrak sallayan okuzler, sigilli kara kurbagalari. bu adama hak ettigi cezanin verilmesi ne kadar buyuk bir adim olacak idrakinda misiniz? ama yok, siz varsa yoksa anca 'ayy kediyle kopekle ugrasacagina insanlar ac onlara yardim edin' diye gotunuzu yaydiginiz yerden akil verin. cunku siz o kadar cok yardim ediyorsunuz ki her turlu canliya, hayvanseverler eksik kaliyor.

bu hayvansever lafina da nasil kilim. insanda default olmasi gereken 'hayvan sevme' ozelligi nedense bizim toplumda pek rastlanmadigi ve rastlandigi durumlarda ise ipin ucunu kaciran teyzelerle ozdeslestigi icin kilim.

allah rizasi icin cocuklariniza, hem onlarin, hem toplumun hem dunyanin iyiligi icin, hayvan sevmeyi ogretin...
12 martta ufuk gunaydin 7.durusmasinda cezasiz kalacak olsa bile -ki isallah kalmaz ama hic umudum yok artik- en azindan yeni ufuk gunaydinlar olusmasin.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Sadece bu dava değil, hayvan hakları ile ilgili yasanın çıkması gerekiyor. Epey büyük kamuoyu baskısı var meclise stklar ve sanatçılar tarafından. Umutluyum, çıkacak o yasa.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim