Allahim sen bana yasli ingiliz huzuru nasip eyle amin

  • Kasım 24, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 7 Comments

Bu sabah regl doneminde olusumun affina siginarak markete gittim. Bakery kisminin derinliklerinde iki dilim cheesecake icin beklerken bi ingiliz amca teyze geldi. Malum  iki dilim keki almak yaklasik 15 dakika suruyor. sikintidan etrafi rontluyorum habire... neyse bu ciftimiz bir geldi ekmek aldi ama o da ne? Ekmekler medium slice edilmis yani orta kalinlikta dilimlenmis. Biz ince istiyoruz dediler. Ekmekler ince orta kalin dilimleniyor normalde. Adam da kusura bakmayin efendim, makine yalnizca orta dilim icin ayarli dedi. Aman tanrim bundan sonrasi tam bir buhrandi. adam ahlaki acidan onaylamayan dedeye donusurken kadin sinir krizi gecirdi. Sanki o anda kadina kusura bakmayin bizim dozer yaninizdaki evi yikacakti ama sizinkini yiktik yanlislikla dedi yani birileri ... oyle bi tavir.
Dusunsenize ince dilimlenmis ekmek bulamamak kadinin en buyuk sorunu. Ben de boyle bir huzur istiyorum. Ben de!

You Might Also Like

7 yorum

  1. bacım bi ekmeği 15 dakkada almak bana göre daha büyük bir sorun. benimkini 1 dakkada versinler, ki satıcının eli kolu tutuyorsa optimum süre budur bence, ama isterlerse dilimlemesinler, no problem!

    YanıtlaSil
  2. dertsiz başına dert arıyor denir bizim buralarda :) valla tek derdimiz ekmeğin nasıl dilimleneceği olsa keşke. ben de iyice damardan girdim ama halimiz duman :)

    YanıtlaSil
  3. Ah egecigim ilk geldigimde ben de bekleme yapmaaaaa tribindeydim ama bu adamlari hizlandirmanin bi yolu yok

    YanıtlaSil
  4. Missbone, evet ayynen

    Soluk, evet ha ince ha orta arada milimlik fark var artik neyin tribiyse bu!memleketlerinde sinir olucak hadise yok ekmekle kafa buluyolar :)

    YanıtlaSil
  5. Ay ne güzel.Sen ordakileri bi Türkiyeye yolla biz sabırlarını 1 ayda maximum seviyeye çıkarırız :)

    YanıtlaSil
  6. o zavalli kadincagiz kriz gecirirken oyle durdun seyrettin yani, eline bir bicak aliverip de ince ince dogramadin orta dilimleri ahahaha. o kadin hollanda'da tukandan kovulurdu.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim