van depremlerinden sonra vicdan muhasebesi yapmaktan aciz bakanlarımız, istifa edin

  • Kasım 11, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Türkiyeli olmaktan utanıyorum artık.. hani ingilterede "sizin ülkede kadınlar çalışabiliyor mu?" diye sormuşlardı da sinirlenmiştim.
e adam haklı??
şu deprem olayında vatandaşına bok muamelesi yapan bir ülke olduğumuzu yedi düvel gördü. kimbilir bizim hafıza kuyularına daldırdığımız ne olaylar var geçmişte, bu adamlar bizim geri kalmışlığımızın, gerizekalılığımızın nasıl farkında ki küçümsemekten geri duramıyorlar.

Kepazeliklere kepazelik eklemeye devam ediyoruz.
bir deprem oluyor, ardından hükümetimizin pek saygıdeğer bakanları birer birer çıkıp inciler döküyor "başka deprem olmaz burası çok güvenli", "hasar tespiti yaptık biz" "çadırlar yetmeyecek biliyoruz napalım" vs. vs.
hadi bu insanına beş kuruşluk değer vermeyen vekil muamelesine orada azmadık.
peki ya ikinci deprem?
ulan adamlar hasar tespiti yaptık diye gözümüzün içine baka baka yalan söylemiş, koskoca başbakan yardımcısı  2. depremin sonunda "ya hasar tespitini geçici şey etmiştik, asıl YARIN yapacaktık" demiş.
bu kadar zincirleme rezalet ve kepazeliğin sonunda bekliyorsun ki bir adam istifa etsin
bir adam en azından bir adam bu memleketi bu şekilde yönetiyorsa yönetmeye layık olmadığını haysiyetle kabul edip defolup gitsin!!

yok , nerde. mına kodugumun ülkesinde, herkesi yere yatırıp çatır çatır zikseler "oh ya uzun zamandır boyle derin orgazm yaşamamıştım, çok rahatladım" dememizi bekleyecekler. belki de deriz? yani halkımız, pek kıdemli, kendi yolunu bulmaktan başka bir şeyi düşünmeyen yöneticilerin kendi yolunu bulmaktan başka şey düşünmeyen halkı, der belki bunu, belli mi olur?

ne de olsa hastaneler çok güzelleşti canım, adamlar yiyor falan ama hizmet yapıyor deil mi? hahahhahahahayyyyt.

ben vatandaşına sinekten az değer veren bir ülkenin vatandaşıyım.
yazık lan bana.

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim