Vahşete Dur De! yürüyüşü İzmir ayağı

  • Ekim 17, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments


Dün yürüyüş gerçekten süperdi.
Gelen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Biz de ilkel pankartımızla ordaydık, bağırdık, yürüdük hayvanlar için..

Umarım amacına ulaşır ve hayvanlara karşı işlenen cinayet, tecavüz, işkence suçlarının failleri para cezası ile yırtmak yerine hapis yatarlar bundan sonra!!

Dilerim ki zavallı bir kediyi öldüren Ufuk Günaydın'a gösterilen tepki içimizdeki diğer canilerin ayağını denk almalarına sebep olur...


Yürüyüş sırasında yanımızdan geçip "insanlar aç insanlar ölüyor onlara yürüsenize" diyenlere de, "hadi, onlar için de yürüyüş düzenleyin, hep beraber yürüyelim!" dedim :))

artık sadece gülüyorum bunlara biliyor musunuz. dünyada hiçbir canlı için hiçbir çabada bulunmayan ve poposunu yaydığı yerden akıl vermeye çalışanlar: Allah aşkına biraz susun...Bir akıllı sizsiziniz di mi!

You Might Also Like

3 yorum

  1. aç insanlar yine insanlar yüzünden aç değiller mi? aah insan oğlu hep böyle bencil. Bende kedim kayıpkken afiş astığımda (para ödülüde koymuştum) "bu kadar aç insan var adam bir kediye para veriyor" diyen gerilerede rastlamıştım. BANA NE LAN İNSANLARDAN diyip atıyorum valla.

    YanıtlaSil
  2. abi onu da geçtim bunu diyen adam kimseye yardım etmeyen biri ve pratite tek yaptıgı senin çabana köstek olmak ... komik yani

    kedini buldun mu bari :(

    YanıtlaSil
  3. çevre ve orman bakanlığından dilekçeme cevap geldi . pitbul'un suçu ne, alınması gereken pitbul değil ki. onun da kendini savunacak durumu yok ki. cinayetin bedeli 687 liraymış.peh.

    Bornova’da meydana gelen kedi öldürme olayı ile ilgili olarak;
    Kamera kayıtlarında görülen Pitbull Terrier ırkı köpeğin Emniyet yetkililerince Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü desteğiyle alınması yönünde yetkililer bilgilendirilmiştir. Hayvanları Koruma Kanunu’nun 6.Maddesi’nin “Sahipsiz ya da güçten düşmüş hayvanların, 3285 sayılı Hayvan Sağlığı Zabıtası Kanununda öngörülen durumlar dışında öldürülmeleri yasaktır” ifadesine istinaden 687 TL idari para cezası uygulanmıştır.
    Saygılarımızla…

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim