Hardcore duygu sömürüsü

  • Ekim 06, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 7 Comments


Bir zamanlar Gilmore Girls diye bir dizi vardı Cnbc-e de. Sanırım dünyanın en çok konuşma barındıran, vır vır vır beyin ziken dizisiydi. Öyle çok konuşurdu ki o Gilmore karıları, hepsini toparlayıp büyükçe bir halatla ağızlarını bürüp, ucuna da 250 tonluk çapa iliştirip denize atası gelirdi insanın. Bundan bet dizi olamaz derdim. İşten eve gel, zaten kafa olmuş kazan..Tv de gilmore girls var, beyin mıncıklanması yaşamaya birebirdi resmen.

Ama sağolsunlar türk senaristleri bizdeki BET dizi kontenjan açığının farkına varıp memleketimizin bu eksiğinden pek bir içlenmiş olacaklar ki,Yaprak dökümü'nü sürmüşler sahaya. Tanrım bu nasıl bir dizi. Adam 4-5 sezondur zaten her biri ayrı bir iblis dölü olan birbirinden hıyar çocuklarının ailenin başına ve kendi başlarına sardıkları dertlerle uğraşıyordu. Aynı adam felç geçirmiş şimdi, sandalyesinde ezilip büzülürken iç sesi ile çektiği eziyetlere sos döküyor.. habire eziliyor, haykıramıyor, konuşamıyor hmmrk hmmrrk kıvranıyor. öte yandan gaganoz kılıklı karısı dardardırdır felçli adam üzerinde her türlü yıldırma ve boyun eğdirme metodunu deniyor..

bizim memlekete böyle hardcore duygu sömürüsü, hödük ötesi diziler lazım bence de. oturup ali rıza tekin'in dramını izleyelim. böylece kendi üzüntülerimizi unutur halimize şükreder, ve herşeye alışırız.

You Might Also Like

7 yorum

  1. bu acınası edebiyatın yavaş yavaş bir kültüre dönüşmesi asıl üzücü olan. İnsanlara bu tarz hastalıklı şeyleri yedire yedire izleyenlerden daha hastalıklı insanlar yetişecek malesef.

    YanıtlaSil
  2. İlk sezon güzeldi, baya baya takip ediyordum ben. Her hafta gelcek de izlicez diyorduk falan ama sonra acayip bokunu çıkardılar.
    Bir ailenin başına bu kadar iş gelemez, bu kadar piskopat çocuklar olamaz ya. Bugün final yaptı galiba, feraha ermiştir herkes. :D

    YanıtlaSil
  3. reşat nuri güntekin işte... bu adama bir harf öğretenin allah bin belasını versin demek istiyorum

    YanıtlaSil
  4. rükneddincim, neden yahu reşat bey böyle yazmamıştı bu romanı..yazık adama :( o da mezarında ters dönüyodur naptılar kitabıma diye

    YanıtlaSil
  5. "Fakir varoş insanları dizilerde zenginleri seyredip orgazm oluyorlahahroöarhghhhh" tespitlerini söyleyenin ağzına tıkan bir anıttır Yaprak Dökümü. Hiç bitmesin, sürünsün.

    YanıtlaSil
  6. Rehmetli Reşat Nuri bu günleri görseydi ona inme inerdi asıl. David Lynch filmlerini bile aratmıyor kasvet bakımından. İçim sıkılıyor ruhum kararıyor rastlarsam şayet.

    YanıtlaSil
  7. hahaha, bi yerde okumuştum bu acının ağdası fazla kaçmış diye, kesinlikleee


    http://miyukininblogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim