korkma bebeğim,hepsinin sonu aynı

  • Mayıs 21, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Korkma bebegim,
hepsinin sonu aynı...
Çok yukarlarda biriymiş
bunları yaptı?


her gün aynı geçiyor ya.. hep aynı. artık nasılsın dediklerinde verdigim yanıt bu. hiç düşünmeden, hiç üşenmeden, tam otomatik. sabah kalk, servise bin. işe git. binaya gir, aynı şeyleri yap. masada otur önüne çay gelsin. iç 2 bardak. sonra kahvaltını zıkkımlan. aç işleri yapmaya başla. neden soruyorsun bebegim, nereye gideyim?
bi yere gidemiyosun ki.. öglen yemegine git, geri gel gene çay. 5te iş bitince bin servise dön geriye.. çamaşır makinem bile benden daha heyecanlı bir hayat yaşıyor. mehmetime bakıyorum o da aynı. ne olacak bu halimiz.. bir ingiltere hayalimiz vardı, onun için de vizeyi aldık ama gitmek nasip olmadı bir türlü..
hepsinin sonu aynı..bu duraganlıgın içinde, kendimi para harcamaya veriyorum, system of a down ın Chic n Stu şarkısında dedigi every minute every second buy buy buy buy buy!
mı olacak böyle hayattaki tek eglencem.. Düdük makarnası gibi blog tutup şunu almak isterim bunu aldım, popoma diken battı, bugun kum yedim, taş sıçtım diye anlatıcak mıyım bir ömür?
iki yol var...ya böyle devam edecek, ya da silkinilecek..
silkinmek istiyorum,
sarı tuglalı yolu istiyorum.


You Might Also Like

2 yorum

  1. ben de son 10 senedir hergun "hersey ayni kalsin" diye dua ediyorum, hersey degisiyor, daha da iyi oluyor sanki. arkadaslarimin buna yorumu "senin beklentilerin dusuk o yuzden keyfin yerinde" oluyor:)). dusunursen son bir senede sen oldukca buyuk seyler basardin, bence tezin bitip bir rahatlasan, birazcik vaktin olsa hayatinin ne kadar keyifli oldugunu farkedeceksin.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim