Mükemmel Kadın

  • Kasım 23, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

Kabul edelim, erkeklere göre çok daha acımasız eleştirildigimiz bir dünyada yaşıyoruz. (gerçi Türkiye dışında bir yerde yaşamadım, kültürünü az buçuk okuduklarımızdan, izlediklerimizden ve anlatılanlardan biliyorum)


Bir ev pisse, dağınıksa kimse "ne dağınık adammış be şu Arif" demez. Pasaklı olan daima Naciye'dir! Arif'in kusurlarının affedildigi bir memlekette yaşıyoruz.

Arif çapkınlık yapabilir, pis olabilir, bakımsız olabilir, altına bile sıçabilir Arif. Uzuv farkı ile. Peki Naciye'nin suçu ne? Naciye neden yolda pantolunun önünü kaşıyamaz? Naciye neden sağa sola tükürmez? Otobüste neden bir Naciye'yi delikanlıları sıkıştırırken göremeyiz?
Eh, tabiat farkı. ayrıca bunlar işin nahoş kısmı. Eğitim & Kültür seviyesi yüksek hiçbir kadın bir Arif istemez değil mi?

Ama sorun şu ki, ister Arif olsun ister Tolga, bu erkeklerin hepsi burun farkı ile öndeler. Onları kafalarına bizden daha şanslı ve üstün olduklarına dair fikirlerle doldurup etrafa salanlar da bizzat anneleri. Bir nevi kurmalı oyuncak gibi. Yıllarca kurulan tolga, evlenmeyi düşünmez falan. Annesi ona Leydi Diana kadar kibar ve asil, Monica Belluci kadar güzel bir kız hayal eder. (Mümkünse öğretmen)

Eee mükemmel kadın tarifi bu onlara göre. Peki size göre ne?
mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta orospu?



Hem bakımlı, daima titiz ve mükemmel görünen, evinin içinde tek bir toz tanecigi bile bulamayacagınız, mükemmel aşçı ve sadık kadın Bree Van de Kamp. Mükemmel bir Stepford Wife. İç bayacak derecede mükemmel. Zaten izlemeyenlere hemen söyleyelim; ilk kocası kendisini aldatıyordu üstelik bir fahişe ile!


Aha! bir de wonder woman var ama onun iyi kayseri mantısı yapamadıgını duymuştum..

Hem zaten filmi yapılacakmış bunun yok Jessica biel mi oynasın, Megan Fox mu oynasın derken kalmış mı ortada ne. Cıbıldak da geziyor, olmaz bundan kadın..

Bir de süper kahraman olacagı için erkek milletinin egosunu deler wonder bacımız. Karısının kahramanlıgını taşıyacak erkek nerdeee? Erkek kendisi kral olmak ister , karısının fanatiklerini kaldıramaz efenim. Aha wonder woman dünyayı gene kurtardın dedikçe insanlar , müstakbel eşi, ben ne işe yaramaz bir adamım ki karım dünyayı kurtarırken var mısın yok musun izliyorum diyecek ve dağlara kaçacaktır...


Hmm aslında Bir de sert kadınlardan hoşlanan erkeklere Zeyna yı önerebiliriz degil mi=)

Mükemmel kadın! fakat yumurta degil kafa kırıyor, oklava yerine de kılıç sallıyor. Ama bu da zor. Sinirlenmeye korkar insan. Höt dedigi anda şu meşhur keskin yuvarlak dairesini sallayıverir alimallah, kafa koparır.

Hem bunların Gabrielle de adı çıkmıştı degil mi, artık bilinmez ama aşk yaşadılar falan demişlerdi, çocukluk travmalarımızdandı. (anne iki kadın nasıl aşık oluyo?)


Amaaan, en güzeli barbi. Ağzı dili yok, her daim güleryüz pür neşe. Ağzı kokmaz, sıçmaz, terlemez.. Vırvır Dırdır derdi yok. Kilo almaz, yaşlanmaz çirkinleşmez..
Ah bir de temizlik ve yemek yapabilse. beyler bayanlar, İşte mükemmel kadın:


Barbi. Oh, al imam nikahı ile 4 barbi (siyah saçlı, sarışın, kumral ve zenci) rahat et valla dimi. Huri mübarek. (tazminat, nafaka falan da istemez, melek bu melek!)

You Might Also Like

8 yorum

  1. yaf sen zamanında bu barbieler hakkında atıp tutmamış mıydın:))) eeheheheh

    YanıtlaSil
  2. aaaa o ayrı konu bu ayrı konu ;)
    habercilik başarısı etiketli yazılarımı ciddiye almayın canım ehehhehe

    YanıtlaSil
  3. Merope,

    Gözlemlerin çok sağlam. Çok güldüm okurken. gerçekten de Pasaklı olan daima Naciye'dir ülkemizde :)

    YanıtlaSil
  4. allah güldürdün merope yaaaw heheh setpford wife imajı aynen öle,breeyle ömür mü geçer türk anaları yapıo oğlanları hep böle yaaa netces biz bilmiorum walla,beni de acık hoppa zıppa mı görüolar ne hiç bi türk anası yoklamıo bizim kapıyı böhüüüü

    YanıtlaSil
  5. dizigünlükleri, çok tişkür ederim. valla ananem teyzem bütün ailem kadın agırlıklı bol bol gözlüyorum malzeme iyi :)
    ah babegazelle im adaşım hiç sorma dogru adamı bulmak zor bide dogru kaynanayı bulcaz dimi :) gerçi ben bulmuşum artık bulacagımı teey :)))

    YanıtlaSil
  6. ben tekken'deki christie monteiro derim başka bir şey demem. mükemmel kadın odur hem erkeği de düzene sokar el kaldırdınız mı 37'li kombo yapar oturtur yerine. ayrıca neden bu konuda kadınların tarafını tuttuğumu bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  7. http://bestgamewallpapers.com/files/tekken-5-dark-resurrection/christie-monteiro.jpg

    işte resmini de koyayım ta olsun böyle bir şey gördünüz mü türkiye veya dünyada yau? namco özene bezene yaratmış 41½ kere maşşallah tütütütütütütü

    YanıtlaSil
  8. eveet rukneddin bey bakınız street fighter gerçekleri ile ilgili yazacagım yazıyı müjdeleyeym size. tekken de nina derim başka bişi demem.
    bu christie edie nin akrabası oluyordu degil mi :))) brezilyalı

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim