oğlum küçük bir ırkçı

  • Ağustos 15, 2014
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments

küçük bir ırkçı yetişiyor a dostlar!

Geçen hafta kaplan'ın developmental check'i vardı. İngiltere'de her çocuğu arada sırada yoklayan bir Health Visitor(HV) team var. Kapinin en son 6.ayda bir kontrolü olmuştu, bu da bir yaş kontrolu. Neyse bizim HV zaten değişip duruyordu. Randevumuz geçen haftaydı ama gelen giden olmadı. Bugün Kaplan'ın yarınki doğumgünü için hazırlıkları tamamlamaya çabalarken bir baktık ki kapıda biri duruyor. Arkadaşlar ortalama bir ingilizin kabarmamış kek gibi popo yaydığını düşünürseniz bir de devlet memuru ingilizi hayal edin. Evet manda boku kadar rahat adamlar bunlar. 'seni geçen hafta bekliyorduk margaret' deyince oh really so sorry falan lafı gene karıştırıp çömdü yere. Margaret zenci bu arada. Sizin Kaplan Maggy'i görünce parmağı ile gösterip dudaklarını öne çıkarıp püüffff diye protesto etmeye başlamasın mı. Kadın motor becerileri vs. kontrol için Kaplan'la yakınlaşmaya çalıştıkça Kapiş annemin arkasına kaçtı durdu. Normalde çok sosyal bir çocuk, kimseye böyle yapmaz tabi. Kadına da 'yabani bu eheheh' falan diye geçiştirdik :)
Neyse Maggy'e güzel bir sütlü çay, bol güler yüz ve tartılırken Kaplan'ın çıplak popişini de gösterdikten sonra uğurladık kendisini. Çayı beğendi.
Sen Kaplan, Irkçısın oğlum... püfff

Bu arada tarihe not düşmek için Kaplan'dan şu ana kadar çıkan kelimeleri de yazayım, ileride kendi annem gibi, 'sen bir şeyler diyordun ama ne diyordun?' demeyeyim. Şu ana kadar söyleyebildiği kelimeler: meme, bay bay, kuş, dört, kaplan, bak, gel.

You Might Also Like

4 yorum

  1. hadi yine yırttın zenci gelinden :p

    YanıtlaSil
  2. Kaplan'i nasi soyluyor yav masallah. Bizimki eczane bile diyor ama kendi adini yeni yeni "dadede" diye soyleyebiliyor. (Feraye)

    YanıtlaSil
  3. gap-la diye söylüyor bir de kapi diyoruz kapikapikapikapi diyor pikaçu gibi
    çocuk epeydir gap gap gap diyordu ne demeye çalışıyor bu derken anee bir de baktık ki kaplan demeye çabalıyor :D

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim