beyinlere modernlik zerk etmekle modern olunsa...

  • Şubat 13, 2013
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Insanlarin derdi bitmiyor

 

Herkesin farkli parmak izi oldugu gibi farkli karakteri var degil mi? Ama is politik gorus konusuna geldi mi biz Turkiye halki nedense 3-4 farkli  hem kurumus hem viciklasmis  gorusun pesinde bir tatavadir gidiyoruz. Milliyetcilerimiz var birbirlerinin farkli etnik gruplara ettikleri kufurlere ‘agzina saglik gardas’ diye kucak aciyor, bademlerimiz var; gerci bunlar kendi iclerinde bir muhafazakarlik siniflandirmasina sokulabilir ama gulsuyu ve insallah masallah icinde yuzmelerinden taninabilirler. Kurtculerimiz aydinlarimiz, solcularimiz da var. Aslinda hakkini yemeyelim o kadar da az degilmis cesitlerimiz.

Neyse efendim benim diyecegim sudur ki, bu gruplardan birini elestirdiniz mi o grubun gonuldaslari size illa ki ‘sen sunlardansin ondan boyle dedin’ diye etiketlemezlerse oleceklerdir.

 

Mesela pkk’li terroristlere les denilmesinden rahatsiz oluyorsaniz humanist degil pkk sempatizanisiniz,

AKP’nin politikalarini elestiriyor ya da yolsuzluklarini tartisiyorsaniz CHP’lisiniz,

Ataturk’un putlastirilmasindan ve elestirilemezliginden rahatsiz olup kurbagalarin krali gibi bir simge kabullenmis kitleleri anlayamiyorsaniz AKP’lisiniz….

Gibi.

Kesisimler, diskumeler yok bizim insanimiz icin. Illa ki bir sinifin olacak!

 

Pek cok arkadasim sen CHP’lsin diyor mesela bana, degilim arkadasim degilim, CHP’li degilim. Ataturkcu hic degilim. OZgurlukcuyum ben ve malesef ozgurluge inanan birileri olduguna da inanmiyorum, her basa gecen digerinin basini ezmeye calisiyor olan bu.  Zamaninda belli bir kesimi sindirmeye calistilar, simdi basa geldiler onlar herkesi sindiriyor, onlar gider X’ler gelir X’ler de Y’lere tahammul edemez onlari sindirir.

 

Kimse kimsenin ozgurlugune tahammul edemezken bana ne modernliginden bahsediyorsunuz kuzum siz? Icki icen icmeyeni, icmeyen iceni kaldiramiyor, ulke yobaz dolu. Sopayla kovalamak istiyorum siz cicisleri…

 


-- IMPORTANT NOTICE: The contents of this email and any attachments are confidential and may also be privileged. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately and do not disclose the contents to any other person, use it for any purpose, or store or copy the information in any medium. Thank you.

You Might Also Like

1 yorum

  1. düşüncelerime tercüman olan yazı tebrikler.Malesef ki bu yazı sadece fanatikleştirmediklerimizdenmisiniz adlı bir avuç türk insanına hitap etmekte.hani hep türk kültüründe saygı önemlidir deriz yaa.Ne başka görüşe ne dine ne ırka ne farklı siyasi düşünceye ne insana ne hayvana saygımız yok.Bari yalan söylemeyelim.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim