oy, sistim valla sistim!

  • Kasım 28, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

1 haftadir action for children’da calisiyorum. Abi resmen buldum bunadim oldum galiba ben. Oup’I begenmedim arm’a gittim arm’a burun kivridim buraya geldim ama giderek daha az memnun oluyorum. Teptigi firsatlarin ardindan hay Allah keske tepmeseydim diyen kucuk ceren’in drami oldu benim durumum.

Isin komigi arm gel yine goruselim demisti ve gittim gecen hafta simdi gel derlerse geri gidicem onlara. (tukurdugunu yalamak olacak ama napayim) Gittim artisligimi de yaptim soyle actim ellerimi iki yana Fatih terim gibi, valla ben buraya ise ihtiyacim oldugundan gelmedim zaten is buldum hemen, ben buraya arm’da calismak istedigim icin geldim dedim, mudurun caninin yaglari eridi, yuzunde guller acti bunu duyunca. Iyicene yuzsuz oldum artik ben. O utanip sikilan, derdini anlatmaktan aciz insan nerede kaldi bilemiyorum, belki turkiye’ye donunce geri gelir!

 

Boyle iste resmen transfer kaosu yasayan futbolcular gibi oldum. Pinpon topu gibi bi o sirketten bu sirkete.

Is begenmiyorum cunku sanirim istedigim is dunya uzerinde yok. Idealizm’den degil ama tembellikten butun bu kaos.

 

Hadi bugun haber gelsin bir yerlerden artik valla sistim burada. Uzun zamandir hicbir is beni boyle sisirmemisti. Yanimdaki godos herif artik sharepoint farmi nasil kurduysa catlayip patlamasindan korkuyor buyuk ihtimal, yonetici access’I  vermedi adam bana ya. Ulan pust,   kici kirik bi developersin ne architecture ve configuration bir bok bildigin yok, sunu boyle yapman lazim ondan olmuyor diyince agzini kivirip ‘hmmm let me have a look’ deyip saatlerce bekletiyor. Hayir isin kotusu ben gunluk para aliyorum ve burasi bi hayir kurulusu. Gorun iste a dostlar, Maldoradonun biri sayesinde bos bos oturuyorum. Nefret ederim boyle icten pazarlikli, kendi gotunu kollamaktan baska biseyi onemsemeyen tiplerden. User profile, web analytics, hepsi catlayip patlamis bir suru hata var, dingile bana farm admin vermin lazim ki daha derinlemesine arastirayim diyorum yanit ayni : ‘hmmm let me have a look’

 

Bi site export edicem su an 15 dakikadir bekliyorum ki bana shell admin hakki versin..nasil verilecegini anlatan post bile gonderdim ama tik yok.

 

Hayir adami gorsen zaten 2. Sinif pop grubu toplu fotografinda kalan en sagdaki kel, tiknaz tip yani direk. IT’ci demezsin. Zaten baska is bulmus zittir olup  gidiyomus ay sonu, bu pezo buradan kacip gitmeden bana hicbisey koklatmayacak o gittikten sonar onun yedigi (ya da duzgun yiyemedigi)hurmalar benim kicimi tirmalar artik, otur duzelt isin yoksa. Offff!

 

Bakin dikkatinizi cekerim ne zaman can sikintisindan kasinmaya baslasam kufurlu konusuyorum. Sevgi kelebekligi ancak keyfim yerindeyken mumkun olabiliyor, iyi sabahlar, hoplasin tepenizde ponpon tavsanlar.

You Might Also Like

1 yorum

  1. havalarda kapilan Ceren, bulup da bunamak bulamayip da surunmekten iyidir ama hala en iyisi loto. ben sana film seyret evde diyorum, is yoksa olmasin canim, sen keyfine bak diger yere gecene kadar.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim