istanbul başka

  • Kasım 06, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

ben istanbul'u şehir olarak, içinde yaşanacak bir yer anlamında sevmem ama şu ana dek avrupa'da gördüğüm şehirlerin hepsinden güzel be..
Gerçekten bizim ülkedeki en başarısız kurum Turizm bakanlığı olsa gerek, bu kadar güzel bir şehri, bunca tarihi binayı pazarlayamıyorsun, İstanbul İngilizin gözünde haftasonu gidilip kebap yenecek bir yer olarak kalıyor...

You Might Also Like

5 yorum

  1. Çok net, çok fena katılıyorum. Yaşanılacak bir yer değil, ama "bir merkez katedrali ve bir ana cadde"den ibaret, birbirine benzeyen Avrupa şehirlerinin yanında İstanbul bir masal gibi kalıyor, gezilmeyi görülmeyi hepsinden çok hakediyor.

    YanıtlaSil
  2. sen benden daha güzel anlattın mürdüm eriği.. bizim saraylarımız yeter!

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle şiddetle katılıyorum !

    YanıtlaSil
  4. kızım şu anda oturduğum yerden alkışlıyorum seni! gerçi ben yaşamak için de başka bir şehir düşünemiyorum, buranın ritmi beni mutluluktan sarhoş ediyor :) ama avrupa denen yer ne mızmız, ne tatsız tuzsuz bi yerdir arkadaş... artık modası çoktaaan geçmiş dönemlerin sıkıcı heybetini ve kara suratlılığını ne yapsalar atamıyorlar o baygın şehirlerinden. bakma turizm bakanlığı'nın da suçu vardır mutlaka ama o her şeyin abuk bir düzenle işlediği şehirlerdeki predictable hayatlardan sonra ortalama bi avrupalı'nın istanbul'un 'her an her şey olabilir' enerjisine ayak uydurması çok zor. kebabını yiyip dönecek kadar mecali kalıyordur anca!

    YanıtlaSil
  5. ve o güzelim İstanbul yıkılıyor şimdilerde.. :(

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim