domino's pizza

  • Kasım 08, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 10 Comments

gün geçmiyor ki karşıma dominos pizza çok süper diyen biri çıkmasın. dövücem hepinizi oglum ya!!
yaglı, vıcık lan o pizzalar! cılk yag. nesini sevip yiyosunuz anlamıyorum ki, bir de ucuz olsa! hayır ilk ısmarladıgımda gercekten, farklı görüp, fiyatını da kalitesidir diye düşünüp, özellikle ekşi deki övgülere hayran kalıp; çok büyük beklentilere gark olmuştum ama geldi, yedik, hayal kırıklıgına ugradık öyle yani.

bence dominos la doymayın, doyurmayın oglum. simdi size kebap yiyin lahmacun yiyin onlar bizim özümüz demeyecegim ama mesela whopper var lan, hem daha ucuz be??

You Might Also Like

10 yorum

  1. üstadım şimdi yemek içmek ince iş biliyorsun... sonuçta o dominosun pizzasına güzel diyen arkadaşlar hacıoğlumudur nedir o hazır lahmacun yapan zibidi ona da güzel diyorlar. yani makine işi bunlar ben de pek beğenmem ama biraz daha peynir tadı alayım bari deyip de çift kat ince hamur arası peynirli extrawaganza yemedim değil. o da arada bir.. pizza hut da aynı bokun mavimtrağı işte hamır hamır ye dur sınırsız işte öğrenci işi :)

    YanıtlaSil
  2. üstadım yemek yeme işleri kolay değil bilirsin. o dominosu beğenen adamlar hacıoğlu mudur nedir o seri üretim lahmacuncu onu da seviyorlar genelde. seri üretim abuk subuk şeyler her zaman yenilmez hayatta. hani o ÇEDAR peynirini sarı sarı severim diyenlerdensen benim gibi çift kat ince hamır yinilebilir ama öyle yere göğe koyulamayan aranması gereken bir lezzet değil yani bence de.. malzeme falan zayıf zaten evde yapabilmek lazım ama onu da bi beceremiyorum şöyle tam kangal sucuğu doğrayacağım hamura o olacak!

    YanıtlaSil
  3. ayrıca kebap ve lahmacun da onların alayını dövebilir... bu pizzacıların pizzası bana kağıt gibi geliyor üstelik bi kamyon da para alıyolar

    YanıtlaSil
  4. bence de dostum. zaten dominosa gidecegime 1 kilo et alır yirim dedim, derim, diyecegim

    YanıtlaSil
  5. anne olmasam da anne gibi düşünrüm ben!

    YanıtlaSil
  6. çok haklısın! ama illaki keseyle para saçıcam diyorsam da pizzahuttan yerim yahuu , geçenlerde eve söyledik
    uzaktan gelmesine rağmen sıcak ve lezizdi ama pahalıydı maalesef.üstelik kutusunun üstünde bir nokta vardı ,şu yazıyordu:''eğer pizzanız sıcaksa bu nokta kırmızıdır'' evet noktamız kırmızıydı :D sonra baktım ben ertesi gün bi kıllık vardır illa diye nokta siyaha dönmüştü:D
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Pizzasından pizzasına değişiyordur belki, ben domino'stan sadece italiano yiyorum -diğerlerini denedim, ısrarla tutmadım- ona da bayılıyorum. Ah bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  8. kelebek :))))) gercekten arastırmacı kişilik sergilemişsin tebrikler!

    hevesli, kuzum seni de tebrik ediyorum zira extravaganaza mıdır nedir soganları çig verdikleri biçim bi pizza var herkes pek begeniyo en azından sen ona sarmamışınnn

    YanıtlaSil
  9. Benide dövecekler listene ekle madem :D güzel ya bak şimdi neden böyle dedin anlamadım

    YanıtlaSil
  10. estagfurullah gn hanım ne demek .. ben sadece dominos a olan nefretimi kustum :D

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim