yine yapacagimi yaptim, istifayi bastim

  • Mart 23, 2016
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Evet!
Istifa ettim bu sabah yine.

Isimden tatmin olmuyorum. Mutlu olamiyorum.
Cok yavas her sey, isi bilen insan yok, bir takim icinde degil daha cok yalniz basimayim.

Yeni is bulmadim, korkuyorum. Eski sirketim de beni geri istiyor ama istedigim parayi vermiyorlar, ona buradan sunu gonderiyorum : (((0)

Epeydir is gorusmesi yapmadim, ama buradakiler gitmemi istemedigine, eski yerim de geri almak istedigine gore piyasada bir giderim olmali diye dusunuyorum.

Ben bu ulkeye kendi canimin istedigi gibi calismaya geldim.
Turkiye'de isimin kolesiydim, cunku daha iyi bir is bulmam mumkun degildi. Burada is cok, adam yok. Kalifiye gocmen olmak iyi bir sey yani.

Neyse trasi kesiyorum ama su ana dek yaptigim en en ennn zor istifa konusmasiydi. Ya adam cok uzuldu ya! Of gercekten acayip ezilip buzuldum adamin karsisinda. Benim Allah cezami versin Steve, ben kimim ki senin gibi delikanli adami uzuyorum! Buldum da bunuyor muyum Allah'im? simdi ben Steve'i uzdum sen de beni uzme karsiliginda aman yuce Rabbim!

Evet Steve'in uzulmesi, titreyen sesi, gitmemen icin yapabilecegim hic mi bir sey yok diye sormasi, bunu adeta bir is ayrilis kararindan oteye tasidi, kocamdan ayriliyormusum gibi hissettim be! Valla ben sizi cok seviyorum. Sorun sizde degil bende. Benim icin su an RIGHT olan bu degil, bu hissi icimden atamiyorum dedim.

Dogru, yanlis yok ki bu hayatta.

Ben islerimi yaparken her daim Allah'a guvendim. O ne isterse o olacak.
Yuce Allahim nolllurr Steve'i uzdum diye beni uzme. Valla niyetim kotu degildi, cok denedim buraya alismayi ama olmuyor. Motive olamiyorum. Salla basini al maasini da yapamam ki!

Bir sey sana dogru gelmiyorsa, onu surdurmenin anlami yok ki. Yani baska alternatiflerin varsa, zorunda degilsen, mahkum olmamalisin diye dusunuyorum ben.

Bakalim neler olacak onumuzdeki gunlerde, amaaan en kotu evde oturur su bir turlu bitiremedigim romanimi yazarim canim, n'olcek!


You Might Also Like

2 yorum

  1. Bir hemşire olarak orada çalışmam mümkün mü acaba? Siz kendi başınıza mı gittiniz yoksa araya şirket vs girdi mi? Ilk adımda neler yapmam lazım acaba?

    YanıtlaSil
  2. Para ile ilgili cok sikinti yoksa bence de iyi fikir su roman isi! Kimse okumasa ben okurum bacim :) hem belli mi olur, belki alir basini gider senin o roman. Sonra gelsin nobeller gitsin oduller. Oh mis!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim