Ne güzeldir ingilizlik volum 1- deliler kaçar, sirenler öter

  • Ocak 19, 2015
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments




İngiliz kız topuzu
Evimizden taşınmaya çalışıyoruz. Daha doğrusu taşınacak bir ev bulmaya. Bütçemiz sıkı ve isteklerimiz bol olunca dünyanın en pahalı ülkelerinden birinde ev bulmak epey zor. Emlakçılara 'iki tuvaletli olmalı' deyince zaten kaşları havaya kalkıyor. Şehir merkezine yakın evler eski olduğu için maalesef banyolar bir tane ve genelde alt katta.. Hoşgeldiniz mutfakla bitişik banyoya! Bu arada domates topuzlu ve babetli emlakçı kızlardan da gına geldiğini belirtmeliyim. Her yere acelesi varmış gibi giden, pek çok şeyi 'bitse de gitsek' duygusuzluğu ile yaşayan ve sorduğunuz soruların %90'ına 'I need to check with hede hödö' yanıtını veren dünyadan habersiz bu insan tipi acaba özel hayatında ne kadar duygulu benim için inceden inceye merak konusu. Henüz bu tip bir arkadaşım olmadığı için gözlem şansım olmadı. Neyse, bugün bir ev gezdik ve beğendik. Sonra Mehmet'ten bir mesaj geldi. Meğersem evin olduğu yere yakın bir akıl hastanesi varmış ve arada bir deli (ya ayıp ediyorum, mentally challenged demem gerekirdi) kaçıyormuş oradan. Tövbe bismillah.
Hemen o bölgede oturan bir arkadaşımı aradım. Evet, kaçıyormuş ama kaçınca siren ötüyormuş. Benim kafam gitti geldi bir. Neyse sonra başka bir arkadaşıma bu konuyu açınca o da söz konusu hastanede 2 koğuş olduğunu, kendilerine zarar verenler ve etrafa zarar verebilecekler (katiller!) diye ayrıldığını ve ikinci koğuştan kimsenin kaçmadığını, birinci koğuştan kaçanlar olduğunu söyledi.  Çünkü ikinci koğuşta güvenlik önlemleri çok sıkıymış ama ilkinde daha gevşekmiş. Siren ötmesi de tren hattı içinmiş, yazık gidip intihar etmesinler diye. Böyle ben baktım arkadaşımın suratına, o da bana baktı. O an içimden geçenleri ifade edecek İngilizce kelime bulamadım, tenk yu dedim döndüm önüme. Ben bu ülkeyi hiç anlamıyorum sevgili blog. Nedense elime ıslak, budaklı bir meşe odunu alıp pek çok insanı kovalayasım geliyor ama beni de aynı hastanenin ikinci koğuşuna tıkarlar korkusundan pısıp yapamıyorum.

You Might Also Like

3 yorum

  1. ssjsjfjsjsfjjsjfjsfkjskfjskjkjfdsjgfsjdgşljdfş

    YanıtlaSil
  2. bi ingiliz kızında bu fotodaki kadar saç olmasına şüpheyle yaklaşıyorum bacım. bence pofidik dursun diye ortaya şu bagel gibi sünger şeylerden yerleştiriyolardır. onların kafasında saç mı var allasen?!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim