sevgili blog

  • Aralık 17, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Bir haftalik turkiye macerasi sonrasi yine watford’da isimin basinda pineklemedeyim..Allahtan bugun hava gunesli de Pazartesi Pazartesi turbulansa girmedim.

Ben bu is yerini su ana dek en en en gicik oldugum yer olarak nitelendirdim. Insanlarda bi bosvermislik ama; asiri rahatliktan mi, yoksa herkes birbirine kil mi oluyor anlayamadim. Is veren yok. Is verdiklerinde ekstra bilgi ve kaynak almak icin kicimi yirtmam gerekiyor.

 

Ulan daha gecen ayin odemesini alamadim adam kaldirip totosunu bana account yaratamamis timesheet giris portalinda.

Boyle bir kaotik, esnek bir hal mevcut, gorunuste ve konusmada herkes cok calisiyor tabi ki her zamanki gibi.

Az evvel hemen 5 metre yanimda bir bagiris cagiris bir hediye alisverisi oldu. Kocaman masanin ustunde bir suru hediye, bir kahkaha tufani ayilar gibi anirmalar, kafami cevirip baktim herkes hediyesini aciyor birine de supermen donu vermisler ona sevinmis dangalak. Sonra o bagiris cagiris bitince bir suru cikolata biraktilar oraya, baktim herkes gidip tikiniyor ben de gittim snickers yedim amk.  

bu ingiliz insaninin eglenme eglesme ve her ortamda boyle bes dakikada mukus kivamina gelebilme ozelligini bana sabrimi sinamak icin verilmis bir gorev oldugunu dusunuyorum.

 

Bu iste bir sure daha calisirsam gun 121..hala yapacak bir is vermediler.. tarzinda yazacagim sanirim.

 

Bu arada internette bir site benim public butun bilgilerimi hortumlayip bana bir profil yaratmis. Bu blogda adim soyadim yazmiyor ama blog yazilarim kabak gibi cikiyor o sayfada. Allah belani versin dipity.com

Nasil silinir bu meret haberi olan varsa aklini paylasiversin bir zahmet. Mail attim 2 hafta oldu cevap donmedi tabansizlar.

You Might Also Like

1 yorum

  1. isyerindeki rahatlik nonprofit olmasindandir. sonucta daha cok para kazanin diye bastiran shareholderlar degil garibanlar var hizmet etmeleri gereken. is varken yeni is bakmak ne guzeldir oy ne hostur :)) bence burada kal esin yeni isine gecene kadar, o nerede calsimak isterse ona gore is bakarsin sen de. neyse sen zaten ne yapacagini bilirsin is konusunda. ben halacok yavas olarak- xmas partileri, yemekleri, drinkleri- monkeys with typewriters okuyorum. belki onu soft olarak alip isyerinde okuyabilirsin. mina urganin sekspir ve hamleti gibi tane tane tekrar ede ede-onun gibi kisilik cozumlemesine girmeden tabi ki- yazmis scarletim ve bence fiction yazmak isteyenler icin basic kitap olarak kullanilabilecek birsey. bir sans ver derim, bence seni gaza getirip yazdiracak bir kitap cunku

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim