bir kaç hafta sonudur

  • Nisan 30, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments


Milton Keynes meetuplarında tanıştıgımız Rob ve Gemma ya gittik cumartesi. Rhubarb crumble yapmıştı Rob çok begendik. Bahçeden bize Rhubarb toplayıp verdi. Bu rhubarb türkiyede yok sanırım varsa da ben hayatımda hiç görmedim.  işte şu şekil bişey kendisi:


Şimdi seslisözlükten baktım Elazığ'da varmış ve Işgın deniliyormuş bu bitkiye. Yaprakları atıyorsunuz o pembe sapı yeniyor. ama çiğ yenmiyor. microwave veya haşlama yapıp şekerle yenebiliyor, ya da crumble veya pie yapılıyor. Rhubarb ları aldık Gemma ve Rob'dan ertesi gün ben de yukarıda gördügünüz Crumble'ı yaptım



Kimseye gidip gelmediğimiz zaman kendimizi dışarılara atıyoruz, buranın en güzel yanı her kasabada ya da şehirde bir nehir olması. ördek kaz tavşan bol. Şekil a da da ördek besleme girişimlerindeyim.


ASDA diye bir market var Wallmart ın ingiltere deki ismi. Asda da yeni rakı, efes, melis, dimes, nuhun ankara makarnası, ülker gofretleri, öncü salça falan var, türk market gibi maşallah ASDA.

ben bugün kendimi mental olarak iyi hissetmiyorum işe gitmedim, uykusuzum :( 2 saat git 2 saat geli gözüm kaldırmadı ama nisan ayında da o kadar az çalışmışım ki yani, yuh :)

You Might Also Like

4 yorum

  1. paris'te güneş market diye bir yer vardı. türkiye sınırlarında satanın suratına fırlatacağın berbatlıktaki yufka, peynir veya turşuları burada sırf memleket hasretiyle sarılıp kucaklamak isterdin :) gerçi seninkiler market rafında ve kapalı ambalajında olduğuna göre biraz daha garantili. güneş market açık satıyordu!

    YanıtlaSil
  2. ayy ne güzell!! ben de ingilterede yaşamak istiyorum, ben de ördek beslemek isyiorum böyle.. :((

    dipnot:bu arada Alan'ın ayakkabı numarası 46. ( entryleri okurken merak ettiğinizi görünce yazayım dedim.:D )

    YanıtlaSil
  3. tatlı olarak tüketildiğini yazmasaydın bizim kara lahananın kırmızı saplısı diyecektim. merak ettim şimdi, bir bakayım neymiş bu ışgın, haşlayıp yenen şeyleri çok severim.

    YanıtlaSil
  4. ayyyyy iştah açıyormuşşşş, ben yemem bunuuu!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim