Zumba zumberas zzzzt bzzzzzzzzıt

  • Mart 22, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

bilen bilir kilolarımdan mütemadiyen kurtulmaya çalışıyorum. ZUMBA ya başladım. web sitesi burada: www.zumba.com Milton Keynesteki herkese gidiyorum anam her gün..Zumba dediğin dans, aerobik in çok daha tempolu ve dans şeklinde olanı. çok zevkli!

benim bir günüm şu şekilde:
05:45 de kalk
06:20 de otobuse bin
07:40 Oxford'ta otobüsten in.
07:50 popomu sandalyeye koyup işe başlamam
16:58 popoyu sandalyeden kaldırıp işten çıkış
17:10 otobuse biniş
18:30 istasyonda otobüsten inmek mehmetin gelip beni alması
19:00 a kadar eve git, kıyafet değiştir, bişeyler atıştır
19:30 Zumba!!!
9 da sofraya otur, bazen 9:30... 10 bucuk gibi bilemedin 11 hoppala yatak

yalnız bugün otobüs doluydu binemedik mi. artık çinliler okul gezisine mi geldi, yoksa kızlaaar milton keynes'e biscolata erkekleri gelmiş diye biri mi bagırdı bilmiyorum oxford dan milton keynes e giden otobüs doluydu ya resmen binemedik. şehirler arası oldugundan ayakta almıyorlar malesef:

ben de zumbaya yetişemeyeceğim diye sinir krizi.. neyse mehmete dedim mehmet benim ayakkabıları taytımı ve bitane de tshirt kap koy cantama havluyla suyla beraber. mehmet koydu çantama bunları geldi beni buckhingam dan aldı. yani geç kalmamak için yolda indım, beni yoldan aldı. arkaya bindim. o sürüyor ben arkada önce soyunduuum sonra giyindim. valla aynnen filmlerdeki gibi. ahahah çok komikti ya. pantulu çıkardım taytı giyerken diyorum ki la mehmet şu an kaza olsa allah korusun, bu kadın arkada donla napıyordu diye nasıl düşünürrler. mehmet de sinir oluyo tabi söyleniyo giyinsene be diye napsın.. böyle yani. neyse zar zor yetiştim zumba'ya 5 dakika da geç kaldım. https://www.facebook.com/groups/Zumbawithjose/ mesela salı akşamı bu adamcagıza gidiyorum, çarşamba günü Stony Straford'da April diye bir hanıma, bugün Lucy'e gittim, Cuma Monica ve Pazartesi de Claire. yani her gün seke seke bi zumbacıya gidiyorum dostlar! ama çok zevkli tavsiye ederim! istanbulda da varmış sanırım!

You Might Also Like

1 yorum

  1. Dukan diyeti icin ne dusunuyorsun? Ben emzirme donemi bittikten sonra uygulasam mi diye dusunuyorum

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim