arkadaslarla pub'a gittik nihayet

  • Mart 29, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Beni neselendiren sey su, buraya ilk geldigimde tuvaletin yerini gostermeye tenezzul etmeyen mudurum, her atraksiyona beni ozel olarak 'haydi ova gel' diye davet edecek kadar deger veriyor bana. Dun de aslinda cok basim agriyordu, genel regl oncesi bezginlik ve halsizlik icindeydim gitmeyecektim ama adam gel gel deyince artik gideyim bari dedim. Iyi ki de gitmisim.

Giderken dedim ki simdi bir kosede sepet gibi otururum kesin, kimse benimle konusmaz. Malum icki icmiyorum. Ay ne yanilmisim. 1 pint oluyor burada bira bardaklari 560 ml falan. Onunla 4-5 bardak iciyor arkadaslar. Inanilmaz bir icme ama yani ben icsem kesin donumu cikarir basima takar overlokcu geldi haniim diye kosmaya kalkisirim. Ama bu adamlar sarhos olmuyorlar. Aksine dunya tatlisi birer insana donusuyorlar. O ciddi, kontrollu poker face tip silinip gidiyor neseli gurultucu ve her seye gulen gulec yuzlu insanlar geliyor.

Onceleri hafif dedikodularla basladi aksamimiz, sonra alenen isten ayrilanlarin arkasindan alman gulle takimini kiskandiracak performanslarla sallamalar basladi.

Anlatilan extreme seyler dogru mu yalan mi bilmiyorum ama ben bu adamlarin dedikodudan aldiklari zevki baska seyden aldiklarini sanmiyorum. Dedikodu sitesi kursak kirdik parayi.

Sonra iste ben hepsi nereliymis, neymis ogrendim. Hic anlamadigim bir kiz var kuzey irlandaliymis o. anlamadigim number 2 liverpool. Aman neler neler yani.

Epey de oturdum. Ben de eski is yerindeki anilardan boyle les olanlarini anlattim, adamin biri fazla mesaiye kaliyorum diye temizlikci kadini dudukluyormus, baska bir is arkadasi da bunlarin ikisini birden gizli kamerayla kaydetmis ve yonetime gitmisti. Ikisini de isten attilar tabi, darbeli matkabi da kameramani da.  

bunu falan bi guzel dinlediler. Normalde konussam sorry? Pardon? Falan diye anlamazlar ketenpereciler ama konu skandal ve dedikodu olunca pur dikkat dinleyip her dedigimi anladilar. Bir de sorular sorular, adamin karisi ogrendi mi? sonra ne oldu? Ebenin koru oldu.

Nereden bileyim ben dimi J epey bir dusundum boyle anlatabilecegim baska les dedikodu var mi diye ama bulamadim. Onlarin anlattiklari da az buz degildi ama simdi yazmaya useniyorum.

Iyi zaman gecirdim, tek zorluk herkes icerken ben de biseyler soylemek zorunda kaliyorum. Sparkling water icmekten midem delinmis olabilir. Ayrica 15 dakikada bir cise gitmek de hic hos olmuyor. Nasil bu kadar sunger gibi iciyolar, ilginc ya. Bilmiyorum zaten cesit cesit bira var, aklim da celinmedi degil yani 1 pint de ben mi yuvarlasam diye de Allah da beni yuvarlamasin diye icmedim. Ickiye tovbeliyim artik haahha duyan da alkolik sanacak :p yok ya ne bileyim icmeyecegime soz verdim artik. Sevdigim bir sey ve kuranda aslinda haram olan seyler arasinda da yazmiyor (baska bir ayette ickiden kumardan uzak durum diyor ama)

Yine de sonucta bunu sadece zevk icin yaptigimdan dolayi vazgecmeye karar verdim. Hem benim zaten neselenmek, eglenmek icin alkole ihtiyacim yok. Bunu yakin arkadaslarim bilir, icmeden sarhos gezenlerden biriyim artik sansli miyim sanssiz miyim duruma gore degisir. O yee dindar bir nesil yetisiyo burda. Pembe metrobus de geliyormus oh butun derler cozuldu halki egiterek tacizi engelleyemiyorsak kadinla erkegi ayiralim oh mis. Pembe metrobuse binmeyenler de orospudur diyecekleri de kirmizi metrobuse aliyoruz direk transit cehenneme gidiyorlar oley!

You Might Also Like

2 yorum

  1. pembe metrobüs olayına hiç o yönden bakmamıştım ben. haklısın binmeyenlere de bu sefer kötü gözle bakanlar türer.

    YanıtlaSil
  2. Alkol alınan ortamda millet neşelendikçe bana da bir sarhoşluk geliyor hakikaten. Aslında sarhoşluk falan gelmiyor, ben içimdeki hayvanevladını salıyorum ortam müsait diye. İçmeden sarhoş oluyorum sanıyolar.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim